Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda

  Het hele jaar organiseert Near East Ministry allerlei activiteiten. Wil je een evenement bijwonen of naar één van onze sprekers komen luisteren? In onze activiteitenagenda vind je een volledig overzicht.

  *
  Evenementen
  Spreekbeurt
  Cursusweken

  Actiedag vrijwilligers onderhoud gebouwen

  Actiedag vrijwilligers onderhoud gebouwen

  Op zaterdag 18 april willen we met elkaar aan de slag gaan. Kom ook helpen en steek je handen uit de mouwen om achterstallig onderhoud aan de NEM gebouwen aan te pakken.

   

  Aanleiding voor deze actie is de storm Dennis die in februari over Nederland trok. Een 20-meter lange berkenboom viel op het dak van het Menorah-gebouw. Inmiddels is deze schade hersteld. De val van de boom drukte ons als stichting wel met de neus op de feiten. De afgelopen vijf jaren was er te weinig financiële ruimte om de gebouwen te onderhouden. Onder leiding van NEM medewerkers zullen we twee dagdelen ons vastbijten in het noodzakelijk onderhoud.

   

  Wat gaan we doen? Het schilderen van de buitenzijde van het kantoor. Het schoonmaken van het interieur van het Menorah-gebouw. Het betegelen van enkele terassen. En onderhoudswerk aan de tuin. Kortom, voor elk wat wils. Tijdens de dag wordt er voor de inwendige mens gezorgd. En uiteraard is deze dag wel onder voorbehoud van eventuele beperkingen vanwege het corona-virus.

   

  We vragen je om je vooraf je komst aan onze beheerder, Jeroen v.d. Schulp, te melden. Dat kan door een mailtje te sturen aan beheer@neareastministry.nl .Geef daarbij aan wat je voorkeur heeft. Alvast veel dank!

  Gegevens

  Datum:
  Za 18-04-2020
  Datum t/m:
  2020-04-18 18:00:00
  Tijd:
  Organisator:
  Telefoon:
  Website:

  Locatie

  Telefoon: