Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda

  Het hele jaar organiseert Near East Ministry allerlei activiteiten. Wil je een evenement bijwonen of naar één van onze sprekers komen luisteren? In onze activiteitenagenda vind je een volledig overzicht.

  *
  Evenementen
  Spreekbeurt
  Cursusweken

  Avondmaalsviering 'vanuit de Joodse wortels'

  Avondmaalsviering 'vanuit de Joodse wortels'

  Op donderdag 1 april (geen grap) vieren we via een livestream het Avondmaal ‘vanuit de Joodse wortels’. Het wordt een ingetogen viering waarbij we met elkaar op zoek gaan naar de onzichtbare lagen die onder het Avondmaal verborgen liggen.

   

  Zicht op die lagen kan een dieper inzicht geven in de betekenis van het Avondmaal en resulteren in  een vernieuwde, inniger geloofservaring bij de viering ervan. Bijvoorbeeld: hoe ontroerend is het om te weten wat de laatste Bijbelwoorden waren die over Jezus' lippen kwamen voordat Hij de nacht inging om naar het kruis te gaan. En waarom zeggen we bij het Avondmaal ‘het brood dat wij breken ...’ terwijl er in de meeste gevallen niet echt iets gebroken wordt, eerder gescheurd? Zo zijn er nog meer dingen die het Avondmaal meer diepte kunnen geven als we ons bewust worden van de Joodse wortels ervan.

   

  Praktische informatie

   

  Datum - Donderdag 1 april van 19:30 - 21:00 uur

  Locatie - Livestream

   

  Voor informatie en vragen kun je mailen naar evenementen@neareastministry.nl.

   

  Opgave kan t/m woensdagavond 31 maart via onderstaand opgaveformulier. Mogelijk wordt er tijdens de livestream gevoelige informatie gedeeld. We sturen daarom alleen de link naar de livestream toe als je je aanmeldt. Heb je je aangemeld, maar geen bevestigingsmail ontvangen? Dan is er mogelijk iets misgegaan. Neem in dat geval contact op met evenementen@neareastministry.nl.

  Aanmelden Avondmaalsviering 'vanuit de Joodse wortels'

  Vul het formulier in om je aan te melden voor de livestream 'Avondmaal vanuit de Joodse wortels'.

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. *
  6. *
  7. *
  8. *
  9. *
  10. *
  11.  
  12.  

  Gegevens

  Datum:
  Do 01-04-2021
  Datum t/m:
  2021-04-01 00:00:00
  Tijd:
  19:30 - 21:00
  Organisator:
  Telefoon:
  Website:

  Locatie

  Telefoon: