Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda

  Het hele jaar organiseert Near East Ministry allerlei activiteiten. Wil je een evenement bijwonen of naar één van onze sprekers komen luisteren? In onze activiteitenagenda vind je een volledig overzicht.

  *
  Evenementen
  Spreekbeurt
  Cursusweken

  Cursusweek Ardennen 'Aan tafel met God'

  20200204092354-bord-tafel-eten - geannuleerd

  Van 24 april tot en met 1 mei 2020 is er weer een cursusweek in de Ardennen, met de titel Bij God aan Tafel. Kijk voor meer informatie over deze en andere cursusweken in de Ardennen en Italië op onze achtergrondpagina cursusweken.


  Ervaringen van andere cursisten:

  Heel leerrijk. Terug naar de basis. Het heeft me terug dichter gebracht bij God, Zijn volk en bij medechristenen. Ik heb terug het verlangen naar méér van God en een diepere hechtere relatie met Hem te hebben. Wat een rijkdom om zo’n God te hebben. Daar wordt je meer dan blij van. Ik had geen specifieke verwchtingen maar vond het héél bijzonder om mee te maken. De cursus is erg informatief en vernieuwend, maar zeker niet ongrijpbaar! Puzzelstukjes vielen in elkaar en het nodigt absoluut uit tot meer studie! Het is voor mij boven verwachting geweest. Het was prachtig! De uitleg over de feesten was erg interessant. Voor een deel wist ik al wat over de feesten, maar ik heb ook veel nieuwe dingen gehoord. De bijbelstudies waren zeer leerzaam. Ik geloof dat ze mij zullen gaan helpen in mijn relatie met God. De indeling van het programma was prettig met genoeg variatie. Prima accommodatie. Fijn om mee te helpen met de maaltijden in een ontspannen sfeer, waardoor je elkaar beter leert kennen, het schept een goede band met andere deelnemers.

  Foto: Unsplash

  Gegevens

  Datum:
  Vr 24-04-2020
  Datum t/m:
  2020-05-01 23:59:59
  Tijd:
  Organisator:
  Telefoon:
  Website:

  Locatie

  Telefoon: