Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda

  Het hele jaar organiseert Near East Ministry allerlei activiteiten. Wil je een toerustingsactiviteit bijwonen of naar één van onze sprekers komen luisteren? In onze activiteitenagenda vind je een volledig overzicht.

  *
  Evenementen
  Spreekbeurt
  Cursusweken

  Cursusweken Ardennen: Leren bij de bron I

  • *

   

  17 - 24 februari 2023

  Carla en Michael Wittocx organiseren namens Near East Ministry verdiepende kleinschalige cursusweken in de Ardennen. Het zijn leerzame en gezellige weken met heerlijke maaltijden en diepe geestelijke ervaringen: het bestuderen van Gods Woord, samen koken en feestmaaltijden voorbereiden en samen vieren.

   

  In de cursus Leren bij de Bron gaan we vanuit de Joodse literatuur kijken naar de Thora. Dit levert verrassende perspectieven op die ons een dieper inzicht geven in veel teksten en verrijkend zijn voor onze relatie met God. Het geeft praktische handvatten aan onze opdracht als christen om onze naaste lief te hebben als onszelf. Deze cursus wordt gegeven in Amougies, België en staat onder leiding van Michaël en Carla Wittocx.

   

  Het is een heerlijk weekje studie-vakantie in een prachtige omgeving. Naast studie is er ook tijd voor ontspanning. Een uitstap naar de Westhoek dompelt ons dan weer onder in een stukje Vlaamse geschiedenis ten tijde van Wereldoorlog I. De maaltijden worden bereid door de cursisten. Samen koken schept meteen een band en is ontzettend leuk om te doen.

   

  De Cursus Leren bij de Bron II wordt van 27 oktober - 3 november 2023 gegeven, deze tweede cursus kan ook los gevolgd worden, er zullen andere onderwerpen behandeld worden.

   

  De groep bestaat uit 16 personen (leiding inbegrepen), dat betekent dat de plaatsen beperkt zijn. Vroeg inschrijven is dan ook aan te raden.

  Datum: 17 - 24 februari 2023

  Prijs per persoon: 440 euro + 25 euro voor het lesmateriaal

   

  Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen over de cursus?

  Neem dan contact op met Carla Wittocx via carla_wittocx@hotmail.com of telefonisch: 0032-15209422 (Belgisch telefoonnummer).

  Gegevens

  Datum:
  Vr 17-02-2023
  Datum t/m:
  2022-11-04 00:00:00
  Tijd:
  Organisator:
  Carla Wittocx, NEM
  Telefoon:
  0032-15209422
  Website:

  Locatie

  Amougies, Belgiƫ
  Telefoon: