Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda

  Het hele jaar organiseert Near East Ministry allerlei activiteiten. Wil je een evenement bijwonen of naar één van onze sprekers komen luisteren? In onze activiteitenagenda vind je een volledig overzicht.

  *
  Evenementen
  Spreekbeurt
  Cursusweken

  Livestream gebedsochtend

  Livestream gebedsochtend

  Livestream gebedsochtend

   

  Op zaterdagochtend 30 januari organiseren we een livestream gebedsochtend (10.00-12.00 uur) met Cees Vork als onze gast! Nodig maximaal een persoon bij jou thuis uit, volg de livestream en bid met elkaar voor Israël, het Midden-Oosten en de bediening van de NEM!

   

  Let op! De middagbijeenkomst voor TFC's wordt vanwege de beperkingen rond COVID-19 verplaatst naar een latere datum.

   

  Programma gebedsochtend via livestream

   

  • Piet Jonkers neemt ons mee in het thema 'Oud & Nieuw'. Via de chat kun je gebedspunten indienen en wordt er door verschillende mensen vanuit het NEM-terrein gebeden.
  • Cees Vork deelt hoe je in dit tijdperk van digitale bijeenkomsten en ontmoeting in kleine groepen de gebedstijd levendig kunt houden.
  • Er volgen twee gebedsrondes thuis waarna een terugkoppeling volgt via de chat. We bidden voor Israël, de Arabische volken, Nederland en het werk van Near East Ministry.

   

  De ochtend wordt muzikaal omlijst door Coert van der Veen en Jedidja (luistermuziek). 

   

  LET OP: De aanmeldingstermijn voor de gebedsochtend is gesloten. Degenen die zich hebben aangemeld hebben een mail toegestuurd gekregen met de link naar de livestream. Mocht je je hebben aangemeld en geen link in je mailbox hebben gevonden, kijk dan je spambox even na. De mail is verstuurd vanaf evenementen@neareastministry.nl.

  Gegevens

  Datum:
  Za 30-01-2021
  Datum t/m:
  2021-01-30 00:00:00
  Tijd:
  10.00-12.00 uur
  Organisator:
  Telefoon:
  Website:

  Locatie

  Near East Ministry
  Voorthuizerweg 5, Nijkerk
  Telefoon: