Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda

  Het hele jaar organiseert Near East Ministry allerlei activiteiten. Wil je een toerustingsactiviteit bijwonen of naar één van onze sprekers komen luisteren? In onze activiteitenagenda vind je een volledig overzicht.

  *
  Evenementen
  Spreekbeurt
  Cursusweken

  Livestream: gebedsochtend met thema: “Waakt, ontwaakt”, roept Sions wachter

  • *

  Gebed is de motor van al ons werk. Het mooie van gebed is dat het zich niet laat beperken door ruimte, corona of zelfs maar door het horen van elkaars woorden. Maar God belooft dat waar twee of drie in Zijn Naam samen zijn, Hijzelf in ons midden is!

  Bid daarom online met ons mee op zaterdag 29 januari! Laten we ons door heel Nederland heen in Zijn Naam verbinden en samen bidden. Bidden voor een Reveil in Nederland, bidden voor de zonen en dochters van Abraham en bidden voor het werk van de NEM. 

   

  "Waakt, ontwaakt", roept Sions wachter 

  We horen over het thema “Waakt, ontwaakt”, roept Sions wachter en nemen je graag mee in lofprijzing en aanbidding. Piet Jonkers neemt ons mee in de ontwikkelingen in het Midden-Oosten en Wouter van de Fliert, de nieuwe directeur van de NEM, neemt ons mee in de ontwikkelingen binnen de NEM. Beide keren volgt een gebedstijd in de woonkamer. Ook delen we over de aankomende gebeds- en ontmoetingsreis naar Jordanië en stellen de reisleiders, Wouter en Emmy Boor, aan jullie voor. Nodig waar mogelijk maximaal twee mensen thuis uit om mee te bidden.

   

  Geef je op!

  Geef je op om de link naar de livestream te ontvangen (vanwege de veiligheid van de mensen die in de livestream komen zetten we de link niet openbaar).

  Aanmelden gebedsochtend

  Vul het formulier in om je aan te melden.

  1. *
  2. *
  3. *
  4.  
  5.  

  Gegevens

  Datum:
  Za 29-01-2022
  Datum t/m:
  2022-01-29 12:10:00
  Tijd:
  10.00 t/m 12.10 uur
  Organisator:
  Near East Ministry
  Telefoon:
  0342-471318
  Website:

  Locatie

  Thuis :-)
  Telefoon: