Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda

  Het hele jaar organiseert Near East Ministry allerlei activiteiten. Wil je een evenement bijwonen of naar één van onze sprekers komen luisteren? In onze activiteitenagenda vind je een volledig overzicht.

  *
  Evenementen
  Spreekbeurt
  Cursusweken

  Informatieavond over uitzending Midden-Oosten

  Informatieavond over uitzending Midden-Oosten

  Wil je een periode van je leven dienstbaar zijn in het Midden-Oosten? Wil je door het doen van praktisch werk de liefde van de Here Jezus doorgeven? Normaal gesproken kom je dan naar de informatieavond over uitzending. Die gaat dit keer helaas niet door vanwege de corona-epidemie. Lees hieronder wat er ondanks dat toch nog mogelijk is.

   

  Als NEM zijn we dienstbaar aan Jood en Arabier. Daarom werken we in Israël en de omliggende Arabische landen. Door te dienen willen we getuigen van de liefde van de Here Jezus. Help jij ons mee?

   

  We zenden Baanbrekers uit voor 2 maanden tot 1 jaar. Ook kan je uitgezonden worden voor een tussenjaar of als Connecter (langer dan 1 jaar). Tijdens informatieavonden geven we allerlei informatie over uitzending naar het Midden-Oosten. Die avonden kunnen echter voorlopig niet doorgaan vanwege de corona-maatregelen. Als je toch belangstelling zou hebben voor uitzending neem dan contact met ons op via baanbrekers@neareastministry.nl. We staan je graag te woord.

  Gegevens

  Datum:
  Di 09-02-2021
  Datum t/m:
  2021-02-09 00:00:00
  Tijd:
  Organisator:
  Telefoon:
  0342-471318
  Website:

  Locatie

  Near East Ministry
  Voorthuizerweg 5, Nijkerk
  Telefoon: