Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda

  Het hele jaar organiseert Near East Ministry allerlei activiteiten. Wil je een toerustingsactiviteit bijwonen of naar één van onze sprekers komen luisteren? In onze activiteitenagenda vind je een volledig overzicht.

  *
  Evenementen
  Spreekbeurt
  Cursusweken

  Informatiemiddag over uitzending Midden-Oosten

  • *

  Dinsdag 23 juli


  Vrijwilligerswerk doen op een mooie plek in het Midden-Oosten. Door praktisch werk Gods liefde tonen aan Jood en Arabier. Is dat iets voor jou? Of ervaar je roeping voor een lange termijn uitzending naar het Midden-Oosten? Kom dan naar de informatiebijeenkomst over uitzending!


  Als NEM begeleiden we vrijwilligers die uitgezonden willen worden naar Israël en de Arabische landen om dienstbaar te zijn aan Jood en Arabier. Tijdens de informatiemiddag geven we informatie over uitzending naar het Midden-Oosten en is er ruim de tijd voor persoonlijke ontmoeting. Een teruggekeerde Baanbreker deelt haar persoonlijke verhaal. Van harte welkom!

  Datum: Dinsdag 23 juli

  Ontvangst: welkom voor koffie/thee vanaf 15.00 uur

  Programma: 15.30 - 17.00 uur

  Kosten: Voor het bijwonen van de middag vragen we een kleine bijdrage van € 2,50.


  Wil je meer informatie? Bel Jannie op dinsdag of donderdag op 0342-471318 of stuur een mail naar baanbrekers@neareastministry.nl.

  Deze middag vindt plaats tijdens onze Reveilweek. Wil je meer weten over de Reveilweek? Klik hier voor het programma en meld je aan als daggast of voor de hele week. Welkom!


  Gegevens

  Datum:
  Di 23-07-2024
  Datum t/m:
  2024-07-23 00:00:00
  Tijd:
  15.30-17.00 uur
  Organisator:
  Telefoon:
  0342-471318
  Website:

  Locatie

  Near East Ministry
  Voorthuizerweg 5, Nijkerk
  Telefoon: