Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda

  Het hele jaar organiseert Near East Ministry allerlei activiteiten. Wil je een evenement bijwonen of naar één van onze sprekers komen luisteren? In onze activiteitenagenda vind je een volledig overzicht.

  *
  Evenementen
  Spreekbeurt
  Cursusweken

  Gebeds- en ontmoetingsreis Jordanië en Israël

  Amman - geannuleerd

  Ontmoet en zegen het Joodse en Arabische volk tijdens de reis naar Jordanië en Israël. Wat gaan we doen?

  Op 16 april vliegen we met een rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Amman in Jordanië. We bezoeken onze veldwerkers in het land en horen over het vluchtelingenwerk. We bezoeken een doveninstituut en bidden voor de medewerkers. Een wandeling door het prachtige oude centrum van Amman is zeker de moeite waard. Na drie dagen reizen we via de Golan hoogte naar het noorden van Israël. In Israël reizen Ron en Nelleke van Ketel met ons mee als onze gids. We ontmoeten mensen die zowel met Joden als Arabieren werken. We horen over het werk voor gevangenen en de Kings Kids. De laatste vier dagen verblijven we in het oude Jeruzalem. We bezoeken de Klaagmuur, Oude Stad en de Olijfberg en ontmoeten wederom Joodse en Arabische mensen, als ook onze NEM-werkers. Ook bezoeken we Shilo, het gebedshuis en de Graftuin. Een reis om het Joodse en Arabische volk te ontmoeten en hen te zegenen. Heb je ook zin om, naast de dode stenen te zien, ook de levende stenen te ontmoeten? Ga dan mee! Bekijk het dagelijkse reisprogramma (pdf-bestand). Kostenplaatje De kosten voor deze reis bedragen € 1550. Dit is inclusief:

  • Rechtstreekse vluchten
  • Overnachting inclusief ontbijt en diner
  • Reisleiders vanuit de NEM
  • Gidsen in beide landen (lokale gids in Jordanië, Ron en Nelleke van Ketel in Israël)
  • Busje en chauffeur

  De reissom is exclusief:

  • Lunches (€ 10 per dag)
  • Fooien (€ 4 per dag)
  • Kosten grensovergang Jordanië/Israël (€ 15)
  • Eigen uitgaven en entrees

  Lees een reiservaring van Marlies, die mee ging met een eerdere gebeds- en bemoedigingsreis. Vragen over deze reis? Mail ze via baanbrekers@neareastministry.nl naar Jedidja.


  Gegevens

  Datum:
  Do 16-04-2020
  Datum t/m:
  2020-04-25 17:00:00
  Tijd:
  Organisator:
  Telefoon:
  Website:

  Locatie

  Telefoon: