Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda

  Het hele jaar organiseert Near East Ministry allerlei activiteiten. Wil je een toerustingsactiviteit bijwonen of naar één van onze sprekers komen luisteren? In onze activiteitenagenda vind je een volledig overzicht.

  *
  Evenementen
  Spreekbeurt
  Cursusweken

  Mini-Reveilweek

  • *

   

  25 - 29 mei

   

  Wat is er beter dan tijdens Hemelvaart samen met andere christenen te bidden om Gods Geest en je te verdiepen in Zijn woord, terwijl je heerlijk in ons eigen bos kunt ontspannen! De mini-Reveilweek is voor alle leeftijden. Voor de kinderen en tieners is er een leuk programma, de Jovo's kunnen meedoen met het volwassenprogramma. 

   

  Het thema sluit aan op die van de grote Reveilweken en is dit jaar

  Crisis, Kruis, Kracht

   

  In de media horen we het woord crisis meer dan genoeg: coronacrisis, klimaatcrisis, vluchtelingencrisis, stikstofcrisis, ga zo maar door. In de kerk komen we het ook tegen, waar we kampen met leegloop, polarisatie en lauwheid. En misschien ga jij wel door een persoonlijke crisis heen. De meesten van ons zijn wel bekend met de gebrokenheid van het leven. En dan hebben we nog niet eens over de spanningen in Israël en het Midden-Oosten.

   

  We brengen al die situaties bij het kruis. Jezus heeft ook onze problemen gedragen én overwonnen! Daar bij het kruis ontvangen we Zijn opstandingskracht, zoals Paulus schrijft:

  “Al wat ik wens is Christus te kennen en de kracht te ondervinden van Zijn opstanding.”

  Filippenzen 3:10

  Maar wat er niets verbetert? Wat als onze vreugde geroofd wordt? Met de brief van Paulus aan de Filippenzen in de hand, zullen we verder kijken en diepere Bijbelse waarheden ontdekken. Een boek vol spanning tussen gevangenschap en vreugde. In de Reveilweken gaan we ontdekken hoe hij in zijn crisis tóch zo krachtig kon zeggen: "Wees blij".

   

  Wij verheugen ons daarom nu al op onvergetelijke Reveilweken! En we hopen van harte dat ook jij daar deel van uit maakt!

   

  Programma

  We beginnen de dag met een ontspannen ontbijt, stille tijd en een kop koffie en krijgen daarna een boeiende studie van Marien Kollenstaart of Leander Janse. Na afloop gaan we uit elkaar in kleine groepjes, waarin we doorpraten over wat we zojuist geleerd hebben, we delen met elkaar en bidden voor elkaar. 's Middags is er alle ruimte om heerlijk te ontspannen, maar je kunt ook meedoen met een leuke workshop! 's Avonds gaan we wat dieper in op het onderwerp van de ochtend en sluiten de dag af met gezelligheid rondom de vuurschaal.

   

  Wat kost de mini-Reveilweek?

  Kampeerplaats  € 96,-
  (extra) tentje € 43,-
  Conferentiebijdrage p.p. 18+ € 90,-
  Conferentiebijdrage p.p. 13-17 jaar € 55,-
  Conferentiebijdrage p.p. 3-12 jaar € 40,-
  Toeristenbelasting p.p. € 7,-

   

  Doe zelf mee!

  Het Reveilwerk kunnen we niet uitvoeren zonder vrijwillige medewerkers. Het leuke van meewerken is dat je nog meer onderdeel wordt van één of meerdere activiteiten en tot zegen mag zijn voor zoveel mensen. Lijkt het je wel wat om ook een steentje bij te dragen tijdens de activiteit waar je al heen wilde? Kijk dan hier voor meer informatie.

   

   

   

  Gegevens

  Datum:
  Wo 25-05-2022
  Datum t/m:
  2022-05-29 00:00:00
  Tijd:
  Organisator:
  Near East Ministry
  Telefoon:
  Website:

  Locatie

  Near East Ministry
  Voorthuizerweg 5, Nijkerk (bij Voorthuizen)
  Telefoon: