Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda

  Het hele jaar organiseert Near East Ministry allerlei activiteiten. Wil je een toerustingsactiviteit bijwonen of naar één van onze sprekers komen luisteren? In onze activiteitenagenda vind je een volledig overzicht.

  *
  Evenementen
  Spreekbeurt
  Cursusweken

  NEM- Pesachviering voor jong en oud!

  • *

  Afbeelding: Happy vector by Pikisuperstar

   

   

  Vrijdag 26 april

  Samen het feest van de uittocht vieren!

   

  Indrukwekkende verhalen zijn het: De 10 plagen in Egypte en de enorme uittocht van een heel volk, bevrijd van de slavernij. Alle eeuwen door hebben joden deze uittocht herdacht en ook wij mogen deze gebeurtenis gedenken en vieren en ervan leren. Ron en Nelleke van Ketel, onze voormalige veldleiding, nemen ons mee door de Pesachliturgie. Kinderen vanaf groep 3 worden helemaal meegenomen in het programma door onze voormalige teamleiders in Jordanië: Hans en Joke van der Zwan. 

   

  Let op: Er is een potluck-maaltijd, wat betekent dat iedereen iets te eten meeneemt, genoeg voor zichzelf en nog een beetje extra om met elkaar te kunnen delen. Geen brood of voedsel met gist natuurlijk (het feest van de ongezuurde broden), maar denk aan een salade, fruit, hartige hapjes of een warme schotel. We zijn benieuwd naar jullie creaties!

   

  Datum: vrijdag 26 april 

  Tijd: 17.30-21.00 uur

  Locatie: Terrein NEM, Voorthuizerweg 5, Nijkerk (bij Voorthuizen)

  Kosten: Gratis (collecte voor onkosten).

   

   

  Aanmelden

  Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden. Met bijna 100 deelnemers zitten we vol. Van harte welkom op een van onze andere activiteiten!

  Gegevens

  Datum:
  Vr 26-04-2024
  Datum t/m:
  2024-04-26 21:00:00
  Tijd:
  17.30-21.00 uur
  Organisator:
  Telefoon:
  Website:

  Locatie

  Near East Ministry
  Voorthuizerweg 5 te Nijkerk
  Telefoon: