Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda

  Het hele jaar organiseert Near East Ministry allerlei activiteiten. Wil je een toerustingsactiviteit bijwonen of naar één van onze sprekers komen luisteren? In onze activiteitenagenda vind je een volledig overzicht.

  *
  Evenementen
  Spreekbeurt
  Cursusweken

  Reünie ex-Baanbrekers

  • *

  In 2023 bestaat de NEM 60 jaar: reden voor een feestje! We organiseren daarom verschillende jubileumactiviteiten. Op zaterdag 1 april (geen grap!) organiseren we een reünie voor ex-Baanbrekers. Hoe gaaf is dat!

   

  Zegen door Israël

  Oscar Lohuis heeft een paar jaar geleden een boekje geschreven, genaamd ‘Zegen door Israël’. Dit boekje geven we voortaan mee aan Baanbrekers die zich voorbereiden op hun uitzending. Tijdens de reünie deelt Oscar Lohuis over dit onderwerp en gaat met ons daarover in gesprek. Natuurlijk is het boekje te koop voor degenen die het nog niet hebben.

   

  Save the date!

  Verdere info over het programma volgt. Natuurlijk is er volop ruimte om elkaar te ontmoeten en is er gelegenheid voor het delen van getuigenissen. Zet de datum alvast in je agenda, medio december volgt een mail en update op deze pagina met nadere informatie. Voor nu: zaterdag 1 april, vanaf 10.00 uur, inloop vanaf 9.30 uur. Geef je op, we zien uit naar je komst!

   

  Geef het door!

  Ken je mensen die Baanbreker zijn geweest, maar geen uitnodiging hebben ontvangen? Stuur deze mail dan aan hen door!

   

  Aanmelden Reünie ex-Baanbrekers

  Vul het formulier in om je aan te melden voor de Reünie van de ex-baanbrekers die Near East Ministry organiseert. Van harte welkom!

  1. *
  2. *
  3. *
  4.  
  5.  

  Gegevens

  Datum:
  Za 01-04-2023
  Datum t/m:
  2023-04-01 00:00:00
  Tijd:
  10.00-15.00 uur (inloop met koffie/thee vanaf 9.30 uur)
  Organisator:
  Near East Ministry
  Telefoon:
  0342-471318
  Website:

  Locatie

  Near East Ministry
  Voorthuizerweg 5 te Nijkerk
  Telefoon: