Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda

  Het hele jaar organiseert Near East Ministry allerlei activiteiten. Wil je een toerustingsactiviteit bijwonen of naar één van onze sprekers komen luisteren? In onze activiteitenagenda vind je een volledig overzicht.

  *
  Evenementen
  Spreekbeurt
  Cursusweken

  Reünie ex-Baanbrekers

  • *

  In 2023 bestaat de NEM 60 jaar: reden voor een feestje! We organiseren daarom verschillende jubileumactiviteiten. Op zaterdag 1 april (geen grap!) organiseren we een reünie voor ex-Baanbrekers. Hoe gaaf is dat!

   

  Zegen door Israël

  Oscar Lohuis heeft een paar jaar geleden een boekje geschreven, genaamd ‘Zegen door Israël’. Dit boekje geven we voortaan mee aan Baanbrekers die zich voorbereiden op hun uitzending. Tijdens de reünie deelt Oscar Lohuis over dit onderwerp en gaat met ons daarover in gesprek. Natuurlijk is het boekje te koop voor degenen die het nog niet hebben.

  Piet Jonkers, teamleider Midden-Oosten, deelt met ons over de ontwikkelingen binnen de NEM en stelt onze nieuwe directeur, David Verboom en de aankomende teamleider Midden-Oosten, Lourens Geuze, aan jullie voor. Ook nemen we tijd van gebed voor het Midden-Oosten.

   

  Muziek & getuigenissen
  Heidi en Maria, allebei uitgezonden geweest naar het Midden-Oosten, nemen ons mee in lofprijs & aanbidding. Speel jij piano, viool, cajon of cello en vind je het leuk om mee te spelen? Dan horen we graag van je!

  Is de Baanbrekersperiode een levensveranderende periode voor jou geweest, of heb je een getuigenis van deze periode dat je graag wil delen? Ook dan horen we graag van je!

   

  High Tea met foto's Baanbrekersperiode
  Tussen de middag nemen we ruim de tijd voor een High Tea, door ons zelf samengesteld! Het is de bedoeling dat een ieder iets meeneemt: lekkere sandwiches, een cake, (hartige) taart, fruit, chocola etc. Wij zorgen voor soep en natuurlijk voor thee!

   

  Voor aanvang en tijdens de High Tea willen we een diashow afspelen met foto’s van jullie zelf! Stuur jij 2-3 van je mooiste foto’s naar ons toe? Stuur alleen foto’s toe die we voor publicatie mogen gebruiken.

   

  Geef het door!

  Ken je mensen die Baanbreker zijn geweest, maar geen uitnodiging hebben ontvangen? Stuur deze mail dan aan hen door!

   

  We zien uit naar een mooie dag en hopen jullie te ontmoeten!

   

  Aanmelden Reünie ex-Baanbrekers

  Vul het formulier in om je aan te melden voor de Reünie van de ex-baanbrekers die Near East Ministry organiseert. Van harte welkom!

  1. *
  2. *
  3. *
  4.  
  5.  

  Gegevens

  Datum:
  Za 01-04-2023
  Datum t/m:
  2023-04-01 00:00:00
  Tijd:
  10.00-15.00 uur (inloop met koffie/thee vanaf 9.30 uur)
  Organisator:
  Near East Ministry
  Telefoon:
  0342-471318
  Website:

  Locatie

  Near East Ministry
  Voorthuizerweg 5 te Nijkerk
  Telefoon: