Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda

  Het hele jaar organiseert Near East Ministry allerlei activiteiten. Wil je een toerustingsactiviteit bijwonen of naar één van onze sprekers komen luisteren? In onze activiteitenagenda vind je een volledig overzicht.

  *
  Evenementen
  Spreekbeurt
  Cursusweken

  Reveilweek voor Verdieping

  • *

   

  5 - 11 augustus

   

  Speciaal voor volwassenen die wel wat meer willen weten hebben we de Verdiepings-Reveilweek. In de prachtige omgeving en rust van ons terrein duiken we samen in Gods Woord en mogen we er ook voor elkaar zijn, ook in gebed.

   

  Het thema van de Reveilweken is dit jaar

  Crisis, Kruis, Kracht

   

  In de media horen we het woord crisis meer dan genoeg: coronacrisis, klimaatcrisis, vluchtelingencrisis, stikstofcrisis, ga zo maar door. In de kerk komen we het ook tegen, waar we kampen met leegloop, polarisatie en lauwheid. En misschien ga jij wel door een persoonlijke crisis heen. De meesten van ons zijn wel bekend met de gebrokenheid van het leven. En dan hebben we nog niet eens over de spanningen in Israël en het Midden-Oosten.

   

  We brengen al die situaties bij het kruis. Jezus heeft ook onze problemen gedragen én overwonnen! Daar bij het kruis ontvangen we Zijn opstandingskracht, zoals Paulus schrijft:

  “Al wat ik wens is Christus te kennen en de kracht te ondervinden van Zijn opstanding.”

  Filippenzen 3:10

  Maar wat als er niets verbetert? Wat als onze vreugde geroofd wordt? Met de brief van Paulus aan de Filippenzen in de hand, zullen we verder kijken en diepere Bijbelse waarheden ontdekken. Een boek vol spanning tussen gevangenschap en vreugde. In de Reveilweken gaan we ontdekken hoe hij in zijn crisis tóch zo krachtig kon zeggen: "Wees blij".

   

  Wij verheugen ons daarom nu al op onvergetelijke Reveilweken! En we hopen van harte dat ook jij daar deel van uit maakt!

   

  Programma

  Een gemiddelde dag beginnen we rustig met ontbijt, stille tijd en koffie en krijgen dan een mooie studie van Michaël Wittocx, Arie de Rover of Otto de Bruijne. Na de studie ga je met je groep apart zitten om door te praten over wat je zojuist gehoord hebt, om samen te bidden en samen te delen. 's Middags is er alle tijd voor gezelligheid en ontspanning en is het mogelijk om met de spreker van die ochtend door te praten over zijn studie. 's Avonds gaat een van de sprekers wat dieper in op het onderwerp van die ochtend.

   

  Broodjes en catering bestellen

  Wil je voor tijdens de Reveilweek catering voor de lunch bestellen en/of broodjes voor het ontbijt? Dat kan! Broodjes kosten € 0,50 per stuk per dag, de catering kost € 11,00 per dag. Je kunt bij je bestelling aangeven of je liever vlees of vega eet.

   

   

  Wat kost een Reveilweek?

  Kampeerplaats  € 150,-
  (extra) tentje € 75,-
  Conferentiebijdrage p.p. 18+ € 159,-
  Toeristenbelasting p.p. € 10,50
  Catering per persoon per dag € 11,-
  Broodjes per stuk per dag € 0,50

   

  Doe zelf mee!

  Het Reveilwerk kunnen we niet uitvoeren zonder vrijwillige medewerkers. Het leuke van meewerken is dat je nog meer onderdeel wordt van één of meerdere activiteiten en tot zegen mag zijn voor zoveel mensen. Lijkt het je wel wat om ook een steentje bij te dragen tijdens de activiteit waar je al heen wilde? Kijk dan hier voor meer informatie.

   

   

   

  Gegevens

  Datum:
  Vr 05-08-2022
  Datum t/m:
  2022-08-11 00:00:00
  Tijd:
  Organisator:
  Near East Ministry
  Telefoon:
  Website:

  Locatie

  Near East Ministry
  Voorthuizerweg 5, Nijkerk (bij Voorthuizen)
  Telefoon: