Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda

  Het hele jaar organiseert Near East Ministry allerlei activiteiten. Wil je een toerustingsactiviteit bijwonen of naar één van onze sprekers komen luisteren? In onze activiteitenagenda vind je een volledig overzicht.

  *
  Evenementen
  Spreekbeurt
  Cursusweken

  Viering Loofhuttenfeest: God voorziet!

  • *

  Tijdens het Loofhuttenfeest op 25 september vieren we dat God voorziet. We horen over Gods opdracht voor het Loofhuttenfeest aan Israël: 'Vier feest voor Mij, breng je oogst en verblijf in een hut.’ Je realiseert je dat God voorziet, middenin de kwetsbaarheid van je leven. Kom jij dit ook meevieren?

   

  Het is een feest voor groot en klein met muziek, onderwijs over het Loofhuttenfeest voor jong en oud, getuigenis van een teruggekeerde veldwerker, kinderprogramma en diverse workshops. Ga jij een loofhut bouwen of decoreren, bloemschikken, cupcakes versieren, een gebedswandeling doen of een wijnproeverij? Voor ieder is er iets! Tijdens de lunch zijn er broodjes falafel en iets te drinken. 

   

  Het programma is van 10.00-16.00 uur, inloop met koffie/thee, limonade en iets lekkers vanaf 9.30 uur. Welkom!

   

  Aanmelden

  Aanmelden voor deze dag is verplicht en kan via deze link. De kosten bedragen 10 Euro per volwassene en 5 Euro voor kinderen van 3 tot en met 17 jaar. Dit is inclusief drinken en taart, een broodje falafel, onderwijs, kinderprogramma en de workshops. I.v.m. corona kunnen er maximaal 50 volwassen deelnemers inschrijven. Er zijn nog maar een paar plaatsen, dus meld je snel aan!

   

   

   

  Gegevens

  Datum:
  Za 25-09-2021
  Datum t/m:
  2021-09-25 00:00:00
  Tijd:
  9.30 t/m 16.00 uur
  Organisator:
  Telefoon:
  Website:

  Locatie

  Telefoon: