Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Agenda

  Het hele jaar organiseert Near East Ministry allerlei activiteiten. Wil je een evenement bijwonen of naar één van onze sprekers komen luisteren? In onze activiteitenagenda vind je een volledig overzicht.

  *
  Evenementen
  Spreekbeurt
  Cursusweken

  Voorbereidingsdag vrijwilligers zomer Reveilweken

  Voorbereidingsdag vrijwilligers zomer Reveilweken

  Tijdens de voorbereidingsdag op 27 juni in Voorthuizen horen zomerse-Reveilweek-vrijwilligers meer over het thema ‘Niets boven Jezus’. Van 10:00 - 15:00 uur willen we vrijwilligers toerusten voor hun taak tijdens een Reveilweek. Je ontvangt informatie zoals groepsindelingen, handboeken en dergelijke. Er is ruimte voor ontmoeting met andere vrijwilligers. Je kunt al je vragen stellen. Er zijn seminars te volgen die je voorbereiden op je taak. Tot slot dragen we de Reveilweken op aan God en is er tijd voor aanbidding.

   

  Aan deze dag zijn geen kosten verbonden en ontvangen deelnemers een verzorgde lunch. De voorbereidingsdag is bedoeld voor mensen die zich al hebben aangemeld als vrijwilliger.

  Meer informatie over de vrijwilliger-vacatures staat online.

   

  Voor meer informatie over de dag kun je mailen met reveilweken@neareastministry.nl of bellen op dinsdag, woensdag of donderdag naar kantoor: 0342 – 47 13 18.


  Gegevens

  Datum:
  Za 27-06-2020
  Datum t/m:
  2020-06-27 15:00:00
  Tijd:
  Organisator:
  Telefoon:
  Website:

  Locatie

  Telefoon: