Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Regiogroepen

  ‘Als de HEER het huis niet bouwt, vergeefs zwoegen de bouwers; als de HEER de stad niet bewaakt, vergeefs doet de wachter zijn ronde.’ Psalm 127:1

   

  Gebed is van essentieel belang voor het Midden-Oosten, onze veldwerkers en de bediening van de NEM. Maandelijks komen de regiogebedsgroepen in ons land bij elkaar om hiervoor te bidden. 

  *

  Wat is een regiogebedsgroep

  Een regiogebedsgroep is een groep mensen die maandelijks bij elkaar komt om te bidden voor Israël en de Arabische landen, de bediening van de NEM en de veldwerkers. Iedere maand ontvangen de regiogebedsgroepen vanuit de NEM een overdenking en gebedspunten om met de groep te delen. De meeste groepen zijn aangesloten bij een of twee veldwerkers, die hun persoonlijke gebedspunten met de groep delen. Op deze manier is er nauwe betrokkenheid bij onze veldwerker(s) en zijn/haar bediening in het Midden-Oosten.

  Om contact te onderhouden met de groepen bezoekt de directeur van Near East Ministry met regelmaat de groepen. De groepen worden vanuit de NEM uitgenodigd om deel te nemen aan activiteiten, zoals de jaarlijkse gebedsdag. Op deze manier hopen we de groepen toe te rusten en aan te moedigen om te bidden voor Israël en de Arabische landen.

   

  Ambassadeur

  Maak je onderdeel uit van een regiogebedsgroep, dan vragen we je tevens om ambassadeur te zijn van de NEM. Je helpt ons door het bekendmaken van NEM-activiteiten, zoals de Reveilweken en uitzending naar het Midden-Oosten, in je kerk en omgeving. Vanuit het kantoor van de NEM leveren we hiervoor de benodigde materialen of teksten aan.

   

  Wil je meedoen?

  Heb je belangstelling voor een regiogebedsgroep of wil je zelf een groep starten? Neem dan contact op met Jedidja (coördinator) via secretariaat@neareastministry.nl 

   

  Op het kaartje en de lijst hieronder zie je waar regiogebedsgroepen samenkomen. Van harte welkom om je bij een van de groepen aan te sluiten of zelf een groep te starten!

   

  1. *
  1. Alblasserdam

   Almere

   Alphen a/d Rijn

   Apeldoorn (nieuw)

   Bommelerwaard 

   Den Helder

   Emmeloord

   Harderwijk

   Hoofddorp

   Kampen

   Krommerijnstreek 

   Lelystad

   Maasland

   Noordoost Veluwe (nieuw)

   Randwijk

   Roosendaal

   Schelluinen

   Sneek

   Voorthuizen
   Wageningen

   Zoetermeer

    

   

  Zelf een regiogebedsgroep starten?

  Wil je zelf een groep starten, dan helpen we je bij de PR. We helpen bij het schrijven van een tekst en promoten bijvoorbeeld de nieuwe groep in onze nieuwsbrief en via sociale media. Neem vrijblijvend contact met ons op via secretariaat@neareastministry.nl voor de mogelijkheden. We helpen je graag!

  *