Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord

  Reizen

  Jaarlijks organiseert Near East Ministry een of meerdere gebeds- en ontmoetingsreizen naar het Midden-Oosten. We ontmoeten veldwerkers, spreken met lokale gelovigenbezoeken  bijzondere projecten. Samen bidden we voor Gods plan voor het Midden-Oosten en zegenen de mensen die we ontmoeten. We ontdekken bijbelse plaatsen en leren over de geschiedenis van de regio en Gods plan voor de toekomst. Een verdieping voor je geloofsleven en een zegen voor de mensen daar. Ga je mee? 

   

  Israëlreis Jongvolwassenen

  *

   

  Speciaal voor jongvolwassenen (18-35 jaar) organiseren we van 17-24 februari 2024 een te gekke reis naar Israël! Samen gaan we het Beloofde Land beleven en ontdekken. We ontmoeten Jood en Arabier en kijken aan beide kanten van de muur. We stappen in de voetsporen van Jezus, varen over het meer van Galilea waar Hij de storm tot stilte bracht en bezoeken de dorpen waar Hij mensen onderwees en genas. We gaan luisteren naar wat Gods Woord zegt over Israël en de Arabische volken en leren over Gods plan met het Midden-Oosten. En wat heeft het jou te zeggen? Een reis waar je bij wil zijn!

   

  Om nooit te vergeten!

  Samen bezoeken we een Arabische kerkdienst in Bethlehem, ontdekken de indrukwekkende Oude Stad van Jeruzalem, bezoeken bedoeïenen in de Negev woestijn en nog veel meer. Vroeg in de ochtend beklimmen we de Massada voor de zonsopkomst en ervaren hoe het leven van Jezus was in het openluchtmuseum Nazareth Village. We overnachten in gezellige youth hostels.

   

  Peter en Gerdien zijn de reisleiders en hebben twee jaar vrijwilligerswerk gedaan in Israël bij ADI Negev. Ze zijn super enthousiast om jullie mee te nemen op deze onvergetelijke reis!

   

  Kosten

  De kosten van deze reis zijn 1499 Euro. Als er veel deelnemers zijn gaat de prijs nog iets omlaag.

   

  De prijs is inclusief:

  - Rechtstreekse vluchten van Amsterdam Schiphol naar Tel Aviv met ruimbagage

  - Overnachtingen in uitstekende hostels of gastenverblijven op 2-persoonskamers (3-persoonskamers mogelijk)

  - Ontbijt & diner

  - Vervoer per touringcar

  - Nederlandssprekende gids

  - Entreegelden

  - Lunch op vrijdag bij Nazareth Village

  - NEM-reisleiding: Peter en Gerdien

   

  De reis is exclusief:

  - Lunches (alleen op vrijdag is de lunch inclusief)

  - Fooien voor gids en chauffeur (49 Euro p.p. voor de gehele week)

  - Reis- en annuleringsverzekering

   

  Aanmelden voor 15 oktober

  Heb je vragen en/of wil je je aanmelden? Geef je op voor 15 oktober door een mail te sturen naar Jedidja via secretariaat@neareastministry.nl

   

  Programma 

  Download via de button hieronder het programma.

   

  1. *
  1. *
  1. *
  1. *