Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Reizen

  Jaarlijks organiseert Near East Ministry een of meerdere gebeds- en ontmoetingsreizen naar het Midden-Oosten. Het doel van deze reizen is het ontmoeten van onze veldwerkers, het bemoedigen van gelovigen in het Midden-Oosten en te bidden voor deze regio. Gelovigen in het Midden-Oosten worden vaak enorm versterkt door de komst van christenen in het Westen. Ze ervaren dat ze er niet alleen voor staan. Ga je mee?

  *

  Gebeds- en ontmoetingsreis Egypte 

  Egypte, het land van de Pyramides en de farao’s, maar ook het land waar christenen vervolgd worden om hun geloof. Wil jij dit land bezoeken om je broers en zussen te bemoedigen?* 

   

  Wat gaan we doen?

  We ontmoeten ons team van veldwerkers en lokale christenen. Daarnaast zetten we ons in op een aantal lokale projecten, waarin we bijvoorbeeld activiteiten doen met kinderen en ouderen. We bezoeken kerkdiensten waarin we samen met lokale mensen de Here God mogen prijzen. Daarnaast bezoeken we natuurlijk de Pyramides en krijgen we onder leiding van een gids een rondleiding door de oude Koptische wijk van Caïro. Ook een gebedswandeling en een zeiltochtje over de Nijl behoren tot het programma.

   

  Wat is de meerwaarde van een gebeds- en ontmoetingsreis naar Egypte?

  Tijdens deze reis ontmoet je lokale christenen en hoor je hun persoonlijke verhalen. Je hoort hoe het is om als christen in deze cultuur te leven. Na deze reis zal je gebed voor Egypte anders zijn, doordat je de mensen zelf hebt ontmoet en de plekken zelf hebt gezien. Voor deze mensen is jouw bezoek een enorme bemoediging om sterk te staan in hun geloof.

   

  Groep en leeftijd

  We hopen met een groep van 15-21 personen op reis te gaan. Voor deze reis is het belangrijk dat je gezond bent en de Engelse taal verstaat. De minimumleeftijd is 18, maximumleeftijd is 72. 

   

  Reiziger Janita: "Voor deze mensen is jouw bezoek een enorme bemoediging om sterk te staan in hun geloof." 

   

  * Vanwege de Corona-pandemie is het onduidelijk wanneer we weer een gebeds- en ontmoetingsreis naar Egypte organiseren. Heb je belangstelling? Geef dat dan aan door een mailtje te sturen naar secretariaat@neareastministry.nl. Je wordt dan op de hoogte gesteld als we weer reizen organiseren.

   

   

  *

   

  Kosten

  De kosten voor de gebeds- en ontmoetingsreis naar Egypte bedragen rond de 1500 Euro. Dit is inclusief:

   

  • Retourvlucht
  • Overnachting inclusief ontbijt en diner
  • Reisleider vanuit de NEM
  • Lokale gids
  • Busje en chauffeur

   

  De reissom is exclusief:

   

  • Lunches (5-8 Euro per dag)
  • Fooien (3,50 euro per dag)
  • Eigen uitgaven en entrees