Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Reizen

  Jaarlijks organiseert Near East Ministry een of meerdere gebeds- en ontmoetingsreizen naar het Midden-Oosten. Het doel van deze reizen is het ontmoeten van onze veldwerkers, het bemoedigen van gelovigen in het Midden-Oosten en te bidden voor deze regio. Gelovigen in het Midden-Oosten worden vaak enorm versterkt door de komst van christenen in het Westen. Ze ervaren dat ze er niet alleen voor staan. Ga je mee?

  *

  Reis met Near East Ministry naar Jordanië, om te bidden voor de landen van de Koninklijke Heerbaan, genoemd in Jesaja 19. We bezoeken veel bijbelse plaatsen en horen van onze reisleider over de geschiedenissen die zich daar hebben afgespeeld. Op een van de plaatsen hebben we uitzicht op Israël en bidden we voor dit land. We zegenen onze broers en zussen in Jordanië en ontmoeten diverse veldwerkers en hun projecten. Ga je mee?

   

  Programma

  Deze 10-daagse reis richt zich met name op het volgende:

  1. Voorbede voor landen langs de King’s Highway (Jesaja 19); op een van de dagen rijden wij zelfs op de King’s Highway, een verbindingsweg van Amman naar het zuidelijke deel van Jordanië;
  2. Bezoeken van bijbelse plaatsen en plaatsen met een rijke historische christelijke achtergrond. Op het (voorlopige) programma staan de opgravingen bij bijbelse plaatsen Sodom en Gomorra, de berg Nebo, Bethanië over de Jordaan waar Johannes doopte, Penuel, Mahanaim en Gedara; daarnaast bezoeken wij Madaba, een plaats waar veel christenen wonen en Rihab met sporen van wellicht de oudste ondergrondse kerk (eerste eeuw);
  3. Achtergrondinformatie over de geschiedenis van Jordanië en het belang nu; we hopen onder andere de Citadel in Amman te bezoeken;
  4. Ontmoeting met werkers bij diverse christelijke organisaties in dit land.
  5. Als extra bezoeken we deze reis Petra, en krijgen een rondleiding met een gids door deze bijzondere historische stad dat op de Werelderfgoedlijst vermeld staat. 

   

  Jordanië

  Een bijbels land met een bevolking van 11 miljoen inwoners, zo’n 800.000 geregistreerde vluchtelingen en daarnaast vermoedelijk eenzelfde aantal niet geregistreerde. Een werkloosheidspercentage van boven de 20%. Te midden van alle spanningen, een belangrijk land in de regio.

   

  Meld je aan voor 31 januari

  Tot 31 januari geldt een vroegboekkorting van 60 Euro p.p. Wil je je aanmelden, stuur dan voor 31 januari een e-mail naar Jedidja: secretariaat@neareastministry.nl. Zij kan je dan een registratieformulier toesturen zodat je je uiterlijk 31 januari kunt aanmelden bij de reisorganisatie Promised Lands.

   

  Kostenplaatje 

  De kosten zijn € 1990,- p.p. bij 21 deelnemers bij opgave voor 1 februari. Zijn er minimaal 16 deelnemers, maar minder dan 21, dan betaal je bij opgave voor 1 februari € 2125,- p.p. 
  De aanbetaling is 1000 Euro p.p. De rest van de reissom dient enkele weken voor vertrek te worden betaald.

  De reissom is inclusie het volgende:

  • Rechtstreekse vluchten (normale tijden) inclusief 23 kg ruimbagage
  • Overnachting inclusief ontbijt en diner
  • Reisleidersechtpaar vanuit de NEM
  • Lokale gids 
  • Busje en chauffeur
  • Bezoek aan Petra en overige entrees zoals opgenomen in het programma 
  • Kosten voor visum

   

  De reissom is exclusief:

  • Lunches en drankjes (€ 10 per dag)
  • Fooien (€ 7 per dag)
  • Kosten voor eventuele COVID-19 testen (momenteel niet nodig)
  • Eigen uitgaven