Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Zomerprogramma

  Deze zomer biedt de NEM een online programma aan. In de zomermaanden kun je meedoen aan interactieve Bijbelstudies, creatieve workshops, je eigen kleine groep starten en met je kinderen meedoen aan challenges. Er is voor elke leeftijdsgroep een programma te volgen. We willen je uitgebreid kennis laten maken met de diverse disciplines van de NEM en we hebben een speciaal Reveilprogramma samengesteld.

  *

  Het thema voor de zomer is: Leven met Jezus. In deze uitdagende periode, waarin (letterlijk) de wereld even is stopgezet, willen we dicht bij Jezus blijven. Samen met hem leven in deze wereld. We verdiepen ons in hoe ene leven met Jezus er dan uit zou kunnen zien en we willen van elkaar leren. Hoe leef jij met Jezus?

   

  Klik hieronder op het programma waar jij aan deel wilt nemen! De programma's blijven de hele zomer beschikbaar. 

   

   

   

   

   Geef je mening!

  We zijn benieuwd naar jou Zomer Reveil ervaringen. Wil je het ons laten weten? 

  Dit kan door dit formulier in te vullen. 

   

   Bouw mee aan het werk van de NEM en ontvang een boek!

  We hopen dat je de NEM wat beter hebt leren kennen door ons zomerprogramma. We willen graag doorgaan met het uitzenden van werkers en het maken van programma's in Nederland. Steun ons financieel om dit waar te kunnen maken. In de maanden Juli en Augustus ontvang je het boek "Pleegmoeder in Jeruzalem" bij een donatie vanaf € 50,- (zolang de voorraad strekt). Doneer nu!