Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Zomerprogramma

  Deze zomer biedt de NEM een online programma aan. In de zomermaanden kun je meedoen aan interactieve Bijbelstudies, creatieve workshops, je eigen kleine groep starten en met je kinderen meedoen aan challenges. Er is voor elke leeftijdsgroep een programma te volgen. We willen je uitgebreid kennis laten maken met de diverse disciplines van de NEM en we hebben een speciaal Reveilprogramma samengesteld.

  *

  Het thema voor de zomer is: Leven met Jezus. In deze uitdagende periode, waarin (letterlijk) de wereld even is stopgezet, willen we dicht bij Jezus blijven. Samen met hem leven in deze wereld. We verdiepen ons in hoe ene leven met Jezus er dan uit zou kunnen zien en we willen van elkaar leren. Hoe leef jij met Jezus?

   

  Klik hieronder op het programma waar jij aan deel wilt nemen!

   

   

   Online Reveil Programma

  Van 18 t/m 25 Juli is er een speciaal Reveil programma, waarin we jou online hopen te ontmoeten!

  Hieronder vind je het programma per dag.

  Creatieve workshop door het Atelier

  Doe mee met het atelier. Op een creatieve manier aan de slag met Gods woord! Kri-Janda en Meta nemen je mee naar hun atelier. Maak een foto van jouw creatie en post die op social media met de #Reveilatelier 

   

  Bouw mee aan het werk van de NEM en ontvang een boek!

  We hopen dat je de NEM wat beter hebt leren kennen door ons zomerprogramma. We willen graag doorgaan met het uitzenden van werkers en het maken van programma's in Nederland. Steun ons financieel om dit waar te kunnen maken. In de maanden Juli en Augustus ontvang je het boek "Pleegmoeder in Jeruzalem" bij een donatie vanaf € 50,- (zolang de voorraad strekt). Doneer nu! 

   

  Via het NEMnieuws en de sociale media (zie rechtsonder) kun je het programma volgen.