Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. God roept ons op om te bidden

   Onlangs bad iemand van ons team voor het Zomerprogramma en zag het gebouw op de Kroeze Danne voor zich waar bovenin de Gebedswacht zat. Vanuit die plek zag ze het gebed als een grote bellenblaas-bel naar buiten komen en zich rondom de conferentie plaatsen: de Reveilweek is altijd omringd door gebed!
  ‘Bidden wij ook nu? Hoe en met wie?’ vroeg ze zich af.
  Toen zag ze ons land voor zich en vanaf verschillende plekken gebed omhoog stijgen en neerdalen als zegen van God op de mensen die overal in het land betrokken zijn bij de NEM.

   

  Wij geloven dat God ons oproept om te bidden! Dat gaan we doen en we nodigen je uit in ons gebedsteam:

   

  - Je ontvangt in juli drie gebedsmails om voorbede te doen voor Reveil, Israël & Midden-Oosten, de (toekomst van de) NEM en ons Zomerprogramma. Je kunt op je eigen moment bidden, maar ook tegelijk met anderen:
  - We plannen drie gebedsuren waarop je kunt bidden – gewoon thuis. Het ondersteunt zijn om te weten dat op het zelfde moment meer mensen bidden, ook al zijn we dan niet fysiek bij elkaar.
  - Aansluitend aan dat gebedsuur zal er een zoom-ontmoeting zijn. We ontmoeten elkaar dan online om te delen over de gebedstijd, elkaar te bemoedigen en aan te vuren om voorbede te doen. Iedereen kan terugkoppelen: wat heb je geproefd tijdens je gebed? Wat blijft je bij? Heeft God gesproken?

   

  Data: 

  6 juli, 20 juli, 3 augustus Gebedsuur van 19:30-20:30 uur, aansluitend Zoom-ontmoeting om 20:30 uur. 


  Meld je aan om mee te bidden bij Susan van der Schulp, coördinator gebed: evenementen@neareastministry.nl

  Je krijgt dan de gebedsmails en informatie over de zoom-ontmoetingen via de mail toegestuurd.