Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Op reis naar het Midden-Oosten

  *

  Deze zomer nemen we je mee naar het Midden-Oosten, waar Baanbrekers en Connecters (korte en lange termijn vrijwilligers) werken op verschillende plekken in de landen van de Heerbaan (Jes. 19: 23-25). Ook laten we zien hoe we onze aspirant Baanbrekers en Connecters voorbereiden op uitzending. Houd onze digitale nieuwsbrief, Facebook, Instagram of deze pagina in de gaten!

   

  Egypte

  Een van onze Baanbrekers reisde naar Egypte.

  Drie maanden hielp ze mee met activiteitenbegeleiding in verzorgingstehuizen en op een school voor Soedanese vluchtelingenkinderen in Caïro.

   

  Bekijk hieronder de video.

   

   

  Israël

  Heleen en Debora vertrokken in augustus 2019 naar Israël om een jaar te dienen bij Aleh Negev, een organisatie voor mensen met een beperking. Hieronder een impressie.

   

   

   

  Palestijnse Gebieden

  Hans en Tya vertrokken begin maart voor drie maanden naar Israël om te dienen in Jemima, een instelling voor mensen met een beperking in de Palestijnse Gebieden. Al snel na hun aankomst begon de corona-crisis en zaten zij wekenlang opgesloten in Jemima. Hieronder een impressievideo om te proeven van het vrijwilligerswerk in Jemima.

   

   

  Jordanië

  Haya is uitgezonden naar Jordanië. Inmiddels spreekt ze een aardig woordje Arabisch en werkt zij op een sociale werkplaats voor vrouwen. Ga met haar mee op reis door onderstaande video te bekijken!

   

   

  Informatieavond Uitzending

  Donderdag 17 september organiseren we een informatieavond over uitzending naar het Midden-Oosten op ons terrein in Voorthuizen. We delen over de ins en outs van uitzending en een van de teruggekeerde Baanbrekers deelt haar ervaringen. Meer weten of aanmelden? Kijk dan hier

   

  *