Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. FAQ

  • De Reveilweek voor Iedereen is vol, kan ik toch nog mee?

   De inschrijvingen voor de Reveilweek voor Iedereen zijn inmiddels gesloten. Het is niet meer mogelijk om extra deelnemers in te schrijven, behalve vrijwilligers!

    

   We zoeken nog mensen die tijdens de Reveilweek de handen uit de mouwen willen steken en ons helpen met wat praktische zaken. Heb je je nog niet ingeschreven als vrijwilliger? Neem dan contact op met het Reveilteam via administratie@neareastministry.nl.

    

   Wil je als deelnemer nog meedoen aan een Reveilweek? Dan kunnen we je de Jovoweek (voor jongvolwassenen van 16-40 jaar) en de Verdiepingsweek (voor volwassenen) aanraden!

  • Wat kost deelname aan een Reveilweek?

     Week
   Kampeerplaats  € 150,-
   (extra) tentje € 75,-
   Conferentiebijdrage p.p. 18+ € 159,-
   Conferentiebijdrage p.p. 13-17 jaar 117,-
   Conferentiebijdrage p.p. 3-12 jaar € 81,-
   Toeristenbelasting p.p. € 10,50
  • Hoe kan ik me aanmelden?

   Bij elke Reveilactiviteit staat een knop om aan te melden. De registratie en betaling gaan zoveel mogelijk digitaal. Zo is het met een klein team goed en zonder fouten te verwerken. Zodra je betaling binnen is, ben je aangemeld voor de activiteit. Je ontvangt van ons een bevestiging met factuur. 

  • Kan ik na mijn aanmelding nog annuleren?

   Annuleren kan schriftelijk door een e-mail te sturen naar administratie@neareastministry.nl.

    

   • Tot 14 dagen na je aanmelding van de activiteit kun je kosteloos annuleren, tenzij aanmelding binnen 14 dagen voor aanvang van de activiteit is
   • Tot twee weken voor de activiteit krijg je het bedrag terug gestort minus €40,00 administratiekosten
   • Bij afmelding tot 48 uur voor het begin van de activiteit, wordt 50% in rekening gebracht
   • Bij annulering daarna of niet op komen dagen vindt er geen restitutie plaats
  • Kan ik een kamer bij jullie boeken?

   Update 11 mei:

   Het is weer mogelijk om een slaapplaats te reserveren in Groot Dennenlust! Het aantal slaapplaatsen is zeer beperkt, dus op = op. Wil je in aanmerking komen voor een plaats in Groot Dennenlust, dan kan je daarvoor een email sturen naar administratie@neareastministry.nl. De kamers worden door collega Henk verdeeld.

    

   Let op:

   Pas als je van Henk een persoonlijke bevestiging ontvangen hebt is je slaapplaats in Groot Dennenlust definitief. Tot die tijd kan daar niet vanuit gegaan worden.

  • Mag ik mijn huisdier meenemen?

   Het is niet toegestaan om honden, katten of andere huisdieren mee te nemen naar het NEM-terrein. Dit geldt voor het hele terrein, dus voor Groot Dennenlust, de camping, het bos en de zalen.

  • Is er catering of moet ik zelf koken?

   Update 11 mei:

    

   Yes, je kunt weer catering bestellen! De kok zet voor 11 euro per volwassene en 5,50 per kind een eenvoudige, maar heerlijke warme lunch neer en is er een toetje. Er is keuze uit een maaltijd met vlees en vegetarisch. Het is niet mogelijk om rekening te houden met allergenen, diëetwensen en andere uitzonderingen. Verblijf je buiten het terrein? Dan is het juist leuk om ook hier je catering te bestellen en gezellig bij anderen aan tafel te schuiven of gezellig op het terras met anderen te eten.

    

   Voor de Mini-Reveilweek van 25-29 mei kan catering bestellen je via onderstaande knop. Voor de Reveilweken deze zomer zal het bestelformulier later online komen.

    

  • Kan ik broodjes bestellen?

   Update 11 mei:

    

   Yes, er is ook weer broodjesservice! Broodjes zijn 's ochtends bij de Menorah af te halen en kosten € 0,50 per stuk. Voor de Mini-Reveilweek kan je broodjes bestellen voor vrijdag en zaterdag. Voor de Reveilweken deze zomer zal het bestelformulier later online komen. 

    

    

  • Kan ik daggasten uitnodigen?

   Ja, je kan weer daggasten uitnodigen! Weet jij iemand die een Reveilweek waarschijnlijk erg leuk zou vinden en die een dagje wil meekijken? Dit jaar kan dat weer! Daggasten zijn welkom op vrijdag en zaterdag na het ochtendprogramma.

    

   De kosten voor volwassenen bedragen 15 euro, voor tieners 5 euro en kinderen zijn gratis.

    

   LET OP: Daggasten kunnen zich alleen nog aanmelden voor de Jovoweek en de Verdiepingsweek. Gasten zijn welkom vanaf 12.30 uur totdat we gaan slapen.

    

  • Komt er weer een gebedswacht?

   Update 11 mei:

    

   Gebed is voor de NEM een belangrijk deel van ons werk en ook dit jaar hebben we een gebedswacht op het terrein waar de hele dag in de gebedskamer gebeden zal worden. Via Whatsapp zullen gedurende de activiteiten zo nu en dan gebedspunten gedeeld worden, zodat er in het hele land meegebeden kan worden. Wil je ook meebidden op afstand of op het terrein? Stuur een mailtje naar secretariaat@neareastministry.nl.

  • Is er nog een COVID-19 toegangsbeleid?

   Update 11 mei:

    

   Nee, er zijn op dit moment helemaal geen coronamaatregelen meer in Nederland, dus zal er ook bij de NEM geen aandacht meer aan geschonken worden. We zijn blij dat we weer van alles samen mogen doen en gaan daar volop gebruik van maken! Maar vraagt iemand in je omgeving om toch nog wat afstand te houden, dan kunnen we daar natuurlijk in respect mee omgaan.

  • Krijg ik mijn geld terug als de activiteit niet door kan gaan?

   Als de conferentie niet door kan gaan in verband met de coronamaatregelen krijg je de mogelijkheid om je geld terug te ontvangen.

    

   Update 11 mei:

   Er lijken deze zomer geen coronamaatregelen meer te komen, dus zullen de conferenties deze zomer gewoon door gaan.

    

  • Is er dit jaar een vroegboekkorting?

   Er zijn dit jaar geen vroegboekkortingen.