Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 • *

Wat is het gaaf als mensen één zijn! Als scheidsmuren worden afgebroken en tegenpolen elkaar ondanks verschillen toch vasthouden. Wat een krachtige vriendschappen, huwelijken, families en gemeenschappen krijg je dan. Soms zie je iets van deze eenheid opbloeien. Tegelijkertijd staat verbinding misschien wel meer dan ooit onderdruk.

 

Door individualisme is er veel eenzaamheid en ervaart een groeiend aantal jongeren mentale klachten. Veel mensen zijn op zoek naar meer balans in hun leven. Thema's als migratie, klimaat en racisme leiden tot polarisatie en online bedreigingen. Het afschuwelijke conflict tussen Hamas en Israël zet de relatie tussen Jood en Arabier weer op spanning en verdeelt ook de Nederlandse samenleving en christenen.

 

Wij geloven dat connectie met jezelf en eenheid onderling begint met de verbondenheid met God. De enige hoop op eenheid ligt in Christus! 

Neem deel aan deze Reveilweek op ons landgoed in Voorthuizen. 

Sprekers

 1. *

  Wilkin van de Kamp (1961) is getrouwd met Aukje. Na zestien jaar parttime in het onderwijs gewerkt te hebben was Wilkin van 2000 tot en met 2010 fulltime in dienst als voorganger van de Duits-Nederlandse Euregio Christengemeente voor eenheid en verzoening. Vanaf 2010 is hij fulltime in dienst bij Vrij Zijn en eindverantwoordelijk voor de bediening. Wilkin weet zich geroepen om mensen te helpen hun identiteit en vrijheid in Christus te ontvangen en te versterken, en om samen met christenen uit alle kerken onze eenheid in Christus te vieren.

 1. *

  Jan Pool is spreker, mentor, schrijver en leider van Heartlink, een netwerk van leiders met het motto ‘verbonden met Gods hart vinden mensen elkaar’. Hij was eenentwintig jaar senior voorganger van Shelter Haarlem. Tegenwoordig richt Jan zich fulltime op zijn landelijke bediening om mensen te inspireren om God te zoeken en heel dicht bij Hem te blijven. Jan en zijn vrouw Marijke zijn de trotse (groot)ouders van vier kinderen en vier kleinkinderen. Ze wonen in de regio Haarlem.

   

 1. *

  Lourens Geuze is vader van Eva en Nathan en getrouwd met Rebecca. Hij heeft bijna tien jaar in Heilige Land gediend waarvan de laatste drie jaar als pastoraal werker in Nazareth. Inmiddels is hij werkzaam als teamleider Midden-Oosten voor Near East Ministry. Naast zijn werk voor de NEM is hij werkzaam als predikant binnen de PKN en schrijver van het boek 'Jezus volgen in het Heilige Land'.

 1. *

  Marien Kollenstaart spreekt regelmatig op Reveilweken. Hij werkt bij de NEM als verkenner onderwijs en innovatie. Daarnaast is hij predikant in de PKN en in een multiculturele gemeente. Bovendien is hij in dienst bij stichting Geloofsinburgering. Hij heeft de boeken Zoals Jezus, 40 vragen van Jezus die uitdagen en 75 vragen van God aan Zijn volk geschreven.

 1. *

  David Verboom is getrouwd met Inge en vader van 3 kinderen. Als gezin hebben zij ruime ervaring met het werken en leven in het buitenland. Samen hebben zij bij meerdere christelijke organisaties gewerkt in nood- en ontwikkelingshulp in Kenia, Zuid-Soedan, Sri Lanka, Thailand, Jordanië, Israël en vanuit Zwitserland. David is directeur van de NEM.

 

Programma 

Een gemiddelde dag van een Reveilactiviteit begint met stille tijd. Daarna is er tijd voor ontbijt en wordt de koffie/thee gezet in de Menorah-zaal, zodat je goed naar het praatje van de eerste spreker kunt luisteren. Na het praatje ga je naar je kleine groepen, waar je samen kunt doorpraten over wat je gehoord hebt en samen bidden. De middag is helemaal voor ontspanning en afhankelijk van de week waaraan je deelneemt wordt er in de middag nog iets georganiseerd waaraan je kunt deelnemen. 's Avonds gaat een andere spreker in op het onderwerp van die dag, waarna er tijd is voor gezelligheid.


 

*

  

Meld je aan voor de Mini-Reveilweek

MINI-REVEILWEEK
Woensdag 8 mei - Zondag 12 mei 2024 in Voorthuizen

DAGGAST:
Daggast Mini-reveilweek

 

 

 

 

Gebarentolk aanwezig
Tijdens de Reveilweek zal er een gebarentolk aanwezig zijn als er doven of slechthorenden bij zijn.

 

 


Vrijwilligers gezocht

Het Reveilwerk kan blijven bestaan door vrijwilligers die zich elk jaar inzetten. Wil jij ook iets doen? De vacatures variëren van enkele uurtjes tot echt betrokken bij de organisatie. 

 

 

Kosten 

  Mini-week Week  
Conferentie      
Conferentiebijdrage p.p. 18+ € 110,- € 195,-  
Conferentiebijdrage p.p. 13-17 jaar € 80,- € 165,-  
Conferentiebijdrage p.p. 3-12 jaar €70,- € 108,-  
       
Verblijf      
2p Kamer Groot Dennenlust  € 120,- € 180,-   (Let op! Kamers beperkt beschikbaar)  
4p Kamer Groot Dennenlust € 154,- € 231,-   (Let op! Kamers beperkt beschikbaar)  
Kampeerplaats  € 106,- € 159,-  
(extra) tentje € 60,- € 90,-  
Toeristenbelasting p.p.p.n. € 1,80,- € 1,80  
       
Catering      
Catering alle maaltijden € 65,- € 91,-  
Catering warme maaltijden € 45,- € 63,-  
       
Daggasten      
Daggast conferentiebijdrage € 30,- € 30,-  
Daggast lunch en diner € 13,- € 13,-  


Vragen

We kunnen ons goed voorstellen dat je nog allemaal vragen hebt, hieronder proberen we er vast wat te beantwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Het makkelijkst kan je dan even mailen naar administratie@neareastministry.nl. Dan wordt je vraag door de persoon beantwoord die er het meeste van weet. We werken met een klein team, maar proberen binnen een paar dagen te reageren.