Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Blogs veldwerkers

  • *

   Samen, één zijn in U, dat alleen maakt ons sterk

   Emmy en Wouter Boor zijn sinds januari dit jaar onze nieuwe veldleiding in Jeruzalem. Een dagdeel in de week helpt Emmy mee in een wasserij waar beddengoed wordt gewassen voor evacuees die niet meer thuis kunnen wonen vanwege de oorlog. Emmy vertelt:
   12 maart 2024
  • Terugblik op een maand vrijwilligerswerk in Jordanië

   Ailje & Henriëtte waren een maand in het noord-Jordanië om vrijwilligerswerk te doen bij een bijzonder project. De mensen van de organisatie bezoeken ouders van kinderen met een ernstige beperking en helpen hen in de zorg en ontwikkeling van hun kind. Ze delen hun ervaringen.
   12 maart 2024
  • Onze eerste Egyptische ervaringen

   Timen en Corry zijn in januari 2024 naar Egypte afgereisd om daar als vrijwilligers te werken bij African Hope Learning School, een school voor Afrikaanse vluchtelingenkinderen. Ze delen in deze blog hun eerste ervaringen uit het land van de Nijl.
   6 februari 2024
  • Bjorn bij Shevet Achim

   Hallo iedereen die dit leest, ik ben Bjorn en ben sinds 1,5 maand als Baanbreker uitgezonden naar Shevet Achim in Ashdod, Israël, waar ik in totaal 2,5 maand zal blijven.
   4 oktober 2023
  • Gezien...

   Na een voorspoedige oversteek over de Jordaan ben ik op 16 juni aangekomen in Jeruzalem. Inmiddels heb ik alweer twee weken gewerkt bij Hineni, een humanitair restaurant in Jeruzalem...
   4 juli 2023
  • Het kindvriendelijke Jeruzalem

   Wil je Israël op een nieuwe manier ervaren? Neem dan een klein kindje mee. Het liefst met blond haar en een hoge schattigheidsfactor.
   6 juni 2023
  • Niemand is uitgesloten

   Geschreven door Alfred Muller. Alfred Muller heeft samen met Judith 40 jaar in Israël gewoond. Ze waren verbonden aan de NEM.
   21 april 2023
  • De auto met het kruis…

   Een regelrechte ramp, dat is de huidige economische toestand in Egypte. In Nederland wordt geklaagd dat de prijzen voor levensonderhoud de pan uit rijzen, terwijl hier nog van alles mogelijk is met subsidies, tegemoetkomingen, compensatieregelingen,...
   28 maart 2023