Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Nieuw in ons Midden-Oosten-team: Nathanael stelt zich voor

  25 january 2021
  Nieuw in ons Midden-Oosten-team: Nathanael stelt zich voor

  Ik ben Nathanael* (29), geboren in Wichita / Kansas (VS) en ik kom uit een gelovig gezin. Toen ik 15 jaar oud was heb ik mijn leven aan de Heer gegeven en kreeg ik belangstelling voor het buitenland. Daarna heb ik enkele reizen kunnen maken naar Jamaica, Mexico, Roemenië en Indonesië.

   

  In 2014 behaalde ik mijn bachelordiploma Bedrijfskunde aan de Wichita State University en ging ik bij de Navigators werken als coach op de universiteit waar ik studeerde.

   

  In 2016 voelde ik mij geroepen om naar het Midden-Oosten te gaan voor een stage. Ik ben als vrijwilliger gaan werken in een lokale olijfhoutwerkplaats, waar ik nog steeds dienstbaar mag zijn en de Arabische taal steeds beter leer beheersen en in praktijk kan brengen. Ik ben verantwoordelijk voor de boekhouding en zorg bijvoorbeeld voor de salarissen voor de lokale werknemers en alle administratieve klussen die bij een productie-bedrijfje horen. Daarnaast doe ik ook de boekhouding van een zusterorganisatie in de VS. Bij de olijfhoutwerkplaats kan ik relaties leggen met de lokale werknemers en hen ook thuis bezoeken na het werk of in de weekends. Het is heel bemoedigend om te zien hoe de Heilige Geest aan het werk is tijdens deze contacten en harten raakt.

   

  In Zijn oneindige wijsheid en genade heeft God voorzien in een vrouw voor mij: Haya*. We hebben elkaar op de olijfhoutwerkplaats ontmoet. Zij werd mijn maatje, levenspartner en bruid. Samen willen wij de Heer dienen op de Heerbaan en het goede nieuws delen met onbereikte mensen.

   

  *) niet de echte naam