Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. *

  Op reis naar het Midden-Oosten

  Via een aantal video's nemen we je mee naar het Midden-Oosten, waar Baanbrekers en Connecters (korte en lange termijn vrijwilligers) werken op verschillende plekken in de landen van de Heerbaan (Jes. 19: 23-25). 

   

  Egypte

   

  Eén van onze Baanbrekers reisde naar Egypte. Drie maanden hielp ze mee met activiteitenbegeleiding in verzorgingstehuizen en op een school voor Soedanese vluchtelingenkinderen in Caïro.

   

    

  Israël

   

  Heleen en Debora vertrokken in augustus 2019 naar Israël om een jaar te dienen bij Aleh Negev, een organisatie voor mensen met een beperking. Hieronder een impressie.

   

   

   

  Palestijnse Gebieden

   

  Hans en Tya vertrokken begin maart 2020 voor drie maanden naar Israël om te dienen in Jemima, een instelling voor mensen met een beperking in de Palestijnse Gebieden. Al snel na hun aankomst begon de corona-crisis en zaten zij wekenlang opgesloten in Jemima. Hieronder een impressievideo om te proeven van het vrijwilligerswerk in Jemima.

   

   

   

  Jordanië

   

  Haya is uitgezonden naar Jordanië. Inmiddels spreekt ze een aardig woordje Arabisch en werkt zij op een sociale werkplaats voor vrouwen. Ga met haar mee op reis door onderstaande video te bekijken!