Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
  • Ontmoet onze nieuwe directeur

   Wij zijn David en Inge Verboom, samen met onze kinderen Lily, Myrthe en Luca. Inge komt uit Apeldoorn, en is verpleegkundige en maatschappelijk gezond­heids­werker. Ze heeft zich na haar werk als verpleegkundige verder ontwikkeld in counseling en pastoraal werk. David komt uit Rotterdam, en is na een ingenieurs en bedrijfskundige studie, werkzaam geweest in het bedrijfs­leven.
   Zaterdag 26 november 2022
  • Vacature: veldleiding in Jeruzalem

   Vanwege pensionering van onze huidige veldleiding in 2023 zijn wij op zoek naar nieuwe veldleiding (echtpaar) met als standplaats Jeruzalem.
   Woensdag 16 november 2022
  • Een toevluchtsoord

   Begin oktober hielden we een conferentie in Jordanië voor onze veldwerkers in de Arabische landen. Een mooie groep mensen die zich enthousiast inzet op projecten voor de meest kwetsbaren van de samenleving, gedreven door het visioen uit Jesaja 19.
   Dinsdag 25 oktober 2022
  • Vacature: Communicatieheld(in)

   Ben jij iemand die het unieke verhaal en aanbod van Near East Ministry wil doorgeven aan onze trouwe achterban, weet hoe je de jonge generatie aanspreekt en onze communicatievormen kan doorontwikkelen? Dan kom je als geroepen!
   Dinsdag 11 oktober 2022
  • In memoriam Mokhtar Essid

   Op de dag van Jom Teruah (Feest van de Bazuinen) is Mokhtar Essid, uit Soest, tijdens een operatie overleden. Hij was al heel lang ziek. Mokhtar was de voortrekker van de Verzoeningsconferenties tussen Joden en Arabieren, die in de Here Jezus geloofden, en deed dat zeer gedreven.
   Woensdag 05 oktober 2022
  • Vacature Vrouwencentrum Jordanië

   Voor een lokale organisatie die zich inzet voor Jordaanse en Syrische vrouwen en kinderen in Jordanië zoeken we twee nieuwe teamleden die het team kunnen versterken op organisatorisch en strategisch vlak.
   Woensdag 28 september 2022
  • Reveilweken 2023

   De data van de 5(!) Reveilweken voor 2023 zijn bekend. Er zijn voor het eerst vier weken in de zomer. Omdat we geen ‘grote’ week meer hebben op de Kroeze Danne zat de ‘Reveilweek voor iedereen’ – een week waarin kinder- en tienerwerk is geregeld – snel vol dit jaar. Daarom bieden we volgend jaar een extra gelegenheid voor gezinnen met tieners en kinderen. Binnenkort hopen we bekend te maken wat het thema is en wanneer je je kunt opgeven.
   Dinsdag 27 september 2022
  • Speciale Near East Magazine voor Israëlzondag

   Op 2 oktober wordt in kerken in Nederland dit jaar weer stilgestaan bij de speciale plaats van Israël. Speciaal hiervoor hebben wij een themanummer van het Near East Magazine uitgebracht.
   Vrijdag 09 september 2022
 1. Activiteiten