Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Het laatste nieuws

  • Reveilweken gaan door!

   Na zorgvuldig beraad en veel gebed zijn we blij dat de Reveilweken en de Reveilweekenden dit jaar door kunnen gaan zoals we gepland hadden. Het is helaas niet mogelijk om daggasten te ontvangen in verband met extra coronamaatregelen die we moeten treffen. Alle aangemelde bezoekers hebben inmiddels schriftelijke tekst en uitleg ontvangen. De inschrijving voor de Reveilweken is inmiddels gesloten, maar er is nog plaats bij de Reveilweekenden deze nazomer. Wees welkom!
   Donderdag 22 juli 2021
  • Terugblik op gezegend eerste Reveilweekend

   Het eerste Reveilweekend is voorbij en we blikken terug op veel zegen. Met deze weekenden zijn we een nieuw avontuur aangegaan, maar weer is gebleken hoe God in alle stappen bij ons is als wij Hem daarom vragen.
   Woensdag 30 juni 2021
  • Geroepen naar Israël

   In 2014 werd Emma geraakt door een toespraak waarin opgeroepen werd om je leven voor 100% in Gods hand te leggen. Ze nam een stap door zich aan te melden bij de NEM. Die procedure verliep voorspoedig. Ook in financiën en andere zaken die nodig w...
   Woensdag 30 juni 2021
  • In de vuurlinie | Reacties uit het veld

   Israël lag vele dagen hevig onder vuur van de raketten van Hamas en als reactie daarop werd ook de Gazastrook zwaar gebombardeerd. Er zijn helaas veel slachtoffers gevallen. In alle chaos en geweld bleven alle NEM'ers trouw op hun plek. Een aantal van hen vertellen hun verhaal over hoe het is om in deze omstandigheden in Israël te wonen en te dienen.
   Zaterdag 22 mei 2021
  • "O God, houd u niet stil"

   De situatie in Israël en de Palestijnse Gebieden escaleert in een rap tempo. Israël ligt al dagenlang hevig onder vuur en als reactie daarop wordt nu ook de Gazastrook zwaar gebombardeerd. Er zijn al veel slachtoffers gevallen en er zullen er nog veel meer volgen. Bid u met ons mee voor een spoedige en permanente oplossing voor deze escalatie van geweld?
   Donderdag 13 mei 2021
  • Nieuw! Reveilweekenden.

   Nieuwe tijden, nieuwe vorm! Vanaf dit jaar organiseren we op onze eigen camping voor het eerst Reveilweekenden! In een kleine en gezellige setting willen we toenadering tot God zoeken en leren om Zijn stem beter te verstaan.
   Donderdag 06 mei 2021
  • Inschrijving Reveilwerk geopend

   De inschrijving voor de Reveilweekenden en Reveilweken is geopend! Terwijl we ons allemaal afvragen wat er dit jaar aan activiteiten mogelijk is, willen wij toch onze plannen niet verder uitstellen.
   Donderdag 15 april 2021
  • Al dertien jaar lang een NEM'er

   Wat een tijd. Ik weet het nog goed. Met ons jonge gezin liepen we op de Reveilweek omdat we gevraagd waren om de coördinatie van het tienerwerk over te nemen. Een nieuwe wereld voor ons toen. Voor ons allemaal onbekende NEM’ers.
   Donderdag 15 april 2021
 1. Activiteiten