Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
  • Reveilweken 2023: Meld je nu aan!

   De voorbereidingen voor de Reveilweken 2023 zijn in volle gang. Dit jaar met het thema "Weg van de toekomst". In het jaar van ons 60-jarig bestaan ligt de focus op de kern van onze visie: Jesaja. Wat brengt de toekomst? Ben jij weg van je toekomst of blijf je juist liever weg van de toekomst? Tijdens de Reveilweken 2023 zullen we ons focussen op deze essentiële vragen. Kom je dit jaar ook? Geef je nu snel op!
   Dinsdag 27 september 2022
  • 75 vragen van God aan Zijn volk

   Marien mocht vandaag zijn boek '75 vragen van God aan Zijn volk' in ontvangst nemen van uitgeverij De Vuurbaak.
   Donderdag 02 maart 2023
  • Vacature Midden-Oosten: Director/School Principal

   Voor de AHLC school in Caïro zijn we op zoek naar een directeur / school leider. Heb jij een sterk gevoel dat God jou roept om te dienen onder de vluchtelingen in Caïro? Lees dan snel verder!
   Maandag 20 februari 2023
  • Nieuwe communicatiemedewerker

   In december namen we afscheid van Suzan Letteboer. We zijn heel dankbaar voor haar tomeloze inzet, professionaliteit en strategisch denkvermogen. Gelukkig kunnen we in februari al onze nieuwe medewerker PR en communicatie verwelkomen: Bart van Hoek. Hij zal ons naast communicatie ook facilitair ondersteunen bij events en fundraising.
   Dinsdag 24 januari 2023
  • In Memoriam Paula van den Bosse

   Op woensdag 18 januari 2023 overleed, nog maar 57 jaar oud, ons teamlid Paula van den Bosse. Midden oktober bracht een bezoek aan de huisarts haar in een traject van nadere onderzoeken en eind november was duidelijk dat zij leed aan een agressieve vorm van kanker in een vergevorderd stadium. Paula begon dapper aan een serie van vier chemokuren, hoewel bekend was dat dit geen genezing, maar hoogstens meer tijd zou opleveren.
   Dinsdag 24 januari 2023
  • In Memoriam Fatmeh 1997 - 2022

   Op 30 november is Fatmeh "niet geheel onverwacht, maar voor ons allen veel te vroeg in alle rust overleden", aldus de rouwkaart. Zij was de lieve en dappere dochter van Peter & Tineke en het zusje van Samir en Mirvat. Velen hebben haar leren kennen op een reveilweek of misschien wel ontmoet in Israël. Toen zij nog geen twee jaar oud was is zij bij Peter en Tineke in huis gekomen.
   Dinsdag 13 december 2022
  • Ontmoet onze nieuwe directeur

   Wij zijn David en Inge Verboom, samen met onze kinderen Lily, Myrthe en Luca. Inge komt uit Apeldoorn, en is verpleegkundige en maatschappelijk gezond­heids­werker. Ze heeft zich na haar werk als verpleegkundige verder ontwikkeld in counseling en pastoraal werk. David komt uit Rotterdam, en is na een ingenieurs en bedrijfskundige studie, werkzaam geweest in het bedrijfs­leven.
   Zaterdag 26 november 2022
  • Gebeds- en ontmoetingsreis Jordanië: meld je aan voor 31 januari!

   Vanwege grote belangstelling voor de gebeds- en ontmoetingsreis in 2022 organiseren we weer eenzelfde soort reis voor D.V. 10-19 mei 2023. Samen met broers en zussen uit Nederland trekken we door dit mooie land om te bidden voor de volken van het Midden-Oosten en de Koninklijke Heerbaan, genoemd in Jesaja 19!
   Donderdag 24 november 2022
 1. Activiteiten