Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Het laatste nieuws

  • NIEUW: Reveilzondagen voor Jovo's

   Dit jaar mochten we bijna 400 deelnemers verwelkomen voor de Reveilweken en -weekenden. Nu die achter de rug zijn dreigt de overbekende Reveildip. Reveil, stappen zetten in het volgen van Christus, zou niet beperkt moeten blijven tot een week per jaar. Vooral bij Jovo’s klinkt de roep om onderwijs, ontmoeting en ondersteuning gedurende het hele jaar, daarom starten we voor hen met Reveilzondagen!
   Woensdag 27 oktober 2021
  • Vacature in Jordanië: vrijwilliger communicatie

   De Near East Ministry onderhoudt warme contacten met partnerorganisaties in Israël en de Arabische wereld die hun bediening, net als de NEM, baseren op Jesaja 19: 23-25. Een van deze organisaties zoekt vrijwilligers voor hun hoofdkantoor in Amman (Jordanië).
   Dinsdag 28 september 2021
  • 3 oktober: Israëlzondag - Gods kanaal van Zegen

   Het zal u wel bekend zijn dat het de eerste zondag van oktober Israëlzondag is. Dit jaar is dat op 3 oktober. We hebben een kleine folder samengesteld waarin we uitleggen dat God zijn zegen aan de wereld via Israël wil geven.
   Dinsdag 21 september 2021
  • 25 sept: Loofhuttenfeest, vier met ons mee!

   Op zaterdag 25 september vieren we het Loofhuttenfeest en we nodigen je uit om mee te vieren dat God voorziet! We horen over Gods opdracht voor het Loofhuttenfeest aan Israël: Vier feest voor Mij, breng je oogst en verblijf in een hut. De kinderen gaan een loofhut bouwen en 's middags ontspannen we met leuke workshops. Komen jullie ook?
   Dinsdag 14 september 2021
  • Op de juiste plek

   Tijdens de jovo-Reveilweek mochten we Joanne uitzegenen om op 15 augustus als Baanbreker te vertrekken naar Shevet Achim in Israël. Ze helpt mee in de zorg voor kinderen uit Arabische landen met een aangeboren hartafwijking. Zij ontvangen in Israël de medische zorg die hun eigen land hen niet kan bieden.
   Dinsdag 17 augustus 2021
  • John en Alida naar Amman

   Daar staan ze dan, John en Alida, op het strand in Scheveningen om uitgezonden te worden door hun gemeente. Twee krasse zestigers die huis en haard achterlaten om te gaan dienen in Jordanië. Zij weten zich geroepen om getuigen van Jezus Messias te zijn op de Heerbaan, de King's Highway, je weet wel die weg waar Jesaja 19 over schrijft.
   Dinsdag 10 augustus 2021
  • Reveilweken gaan door!

   Na zorgvuldig beraad en veel gebed zijn we blij dat de Reveilweken en de Reveilweekenden dit jaar door kunnen gaan zoals we gepland hadden. Het is helaas niet mogelijk om daggasten te ontvangen in verband met extra coronamaatregelen die we moeten treffen. Alle aangemelde bezoekers hebben inmiddels schriftelijke tekst en uitleg ontvangen. De inschrijving voor de Reveilweken is inmiddels gesloten, maar er is nog plaats bij de Reveilweekenden deze nazomer. Wees welkom!
   Donderdag 22 juli 2021
  • Terugblik op gezegend eerste Reveilweekend

   Het eerste Reveilweekend is voorbij en we blikken terug op veel zegen. Met deze weekenden zijn we een nieuw avontuur aangegaan, maar weer is gebleken hoe God in alle stappen bij ons is als wij Hem daarom vragen.
   Woensdag 30 juni 2021
 1. Activiteiten