Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Het laatste nieuws

  • Nieuw! Reveilweekenden.

   Nieuwe tijden, nieuwe vorm! Vanaf dit jaar organiseren we op onze eigen camping voor het eerst Reveilweekenden! In een kleine en gezellige setting willen we toenadering tot God zoeken en leren om Zijn stem beter te verstaan.
   Donderdag 06 may 2021
  • Inschrijving Reveilwerk geopend

   De inschrijving voor de Reveilweekenden en Reveilweken is geopend! Terwijl we ons allemaal afvragen wat er dit jaar aan activiteiten mogelijk is, willen wij toch onze plannen niet verder uitstellen.
   Donderdag 15 april 2021
  • Al dertien jaar lang een NEM'er

   Wat een tijd. Ik weet het nog goed. Met ons jonge gezin liepen we op de Reveilweek omdat we gevraagd waren om de coördinatie van het tienerwerk over te nemen. Een nieuwe wereld voor ons toen. Voor ons allemaal onbekende NEM’ers.
   Donderdag 15 april 2021
  • Holocaust herdenkingsceremonie in Yad Vashem

   Kort na de Pesach is de Herdenkingsdag van hen die omgekomen zijn in de Holocaust. Voor velen die de Tweede Wereldoorlog overleefden, en daarbij geliefden op de meest gruwelijke wijze verloren, is het een rauw verdriet gebleven. Sommigen praten erover, anderen doen er het zwijgen toe.
   Donderdag 15 april 2021
  • Oud en nieuw: 45 jaar Groot Dennenlust

   Kent u de bijzondere geschiedenis van het landgoed van de NEM? In 1976 publiceerden we dat -na vier jaar lang zoeken en wachten- een geschikte locatie gevonden was. Via een visioen dat de Heer gaf wisten we dat het een wit huis moest zijn, met groene luiken, niet hoog, maar wel langgerekt. En zelfs wisten we, door gebed, dat we moesten rekenen op een bedrag van 400.000 gulden.
   Woensdag 31 march 2021
  • Reveilweken in nieuwe vorm

   Iedereen in Nederland heeft direct en persoonlijk te maken met de gevolgen van Covid-19. Ons land is nog steeds in lockdown en wanneer versoepelingen ingaan is nog niet bekend. Grote conferentie en festivals worden geannuleerd tot 1 juli. We zijn de afgelopen tijd gedwongen na te denken over de vraag: “Hoe kunnen we de opdracht tot reveil uitvoeren als we geen Reveilweken meer mogen organiseren?”
   Woensdag 24 march 2021
  • "Troost, troost Mijn volk"

   Wakker worden in de nacht met de woorden van Jesaja 40:1. Dat gebeurde mij laatst. Als een zachte maar dringende fluistering: "Troost, troost Mijn volk." De volgende morgen stond ik op en dacht meteen terug aan deze woorden. En weer hoorde ik die zachte maar dringende stem: "Troost, troost Mijn volk." Heere, wat wilt U hiermee zeggen?
   Dinsdag 23 march 2021
  • Schrijf een kaartje voor onze Joodse en/of Arabische broers en zussen

   Omzien naar elkaar in deze corona-pandemie, hoe mooi is dat! Onze vrijwilligers in het Midden-Oosten werken vaak met kwetsbare mensen uit de onderste laag van de samenleving. Juist deze mensen hebben enorm te lijden in deze pandemie. Stuur jij een kaartje om hen te bemoedigen?
   Dinsdag 16 february 2021
 1. Activiteiten