Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Het laatste nieuws

  • Leren over Gods plan met Israël

   Wil je meer leren over Gods plan met Israël en het Midden-Oosten? Wil je meegenomen worden in de culturen en religies in deze regio, de geschiedenis van het Midden-Oosten en de visie van de NEM? Dan ben je van harte welkom op de cursus Midden-Oosten van 12-14 november 2020.
   Donderdag 24 september 2020
  • Acht Baanbrekers bereiden zich voor op uitzending

   Acht Baanbrekers bereiden zich voor op uitzending naar Israël, midden in het corona-tijdperk. Alle Baanbrekers kwamen bij elkaar voor drie cursusdagen waarin ze onder andere werden meegenomen in Gods plan met het Midden-Oosten, de culturen en religies van deze regio.
   Donderdag 24 september 2020
  • Oorkonde voor vrijwilligerswerk

   Debora en Heleen werden van augustus 2019 tot juli 2020 uitgezonden via de NEM en deden vrijwilligerswerk bij Aleh, een organisatie die zorg draagt voor mensen met een ernstige meervoudige beperking. Samen met Joëlle, een andere Nederlandse vrouw, zijn zij te midden van de coronapandemie gebleven, wat heel erg werd gewaardeerd.
   Donderdag 24 september 2020
  • Vrijwilligers knappen NEM-kantoor op

   Dankbaar zijn we voor de verschillende vrijwilligers die deze zomer het NEM-kantoor hebben opgeknapt! Michiel, Roelof en anderen hebben de buitenmuren van het kantoor mooi wit gemaakt. Gerard heeft de straten opgefrist door het onkruid te verwijderen en Mart schilderde de boeidelen van het kantoor.
   Dinsdag 25 august 2020
  • Goed nieuws: voorzichtige doorstart uitzendingen

   Vanwege de corona-pandemie lagen onze uitzendingen naar het Midden-Oosten sinds maart volledig stil. Na lange tijd gloort er nu toch weer hoop aan de horizon. Peter & Gerdien dachten na hun voorbereidingstijd aan All Nations College in Engeland in april 2020 te kunnen vertrekken.
   Dinsdag 25 august 2020
  • Heleen en Debora op informatieavond uitzending

   Heb je belangstelling in uitzending naar het Midden-Oosten? Heleen en Debora die een jaar bij de organisatie Aleh in Israël hebben gewerkt, delen hun verhaal op de informatieavond over uitzending op 17 september. Wil je meer weten over uitzending voor 2-3 maanden, een jaar of voor lange termijn? Kom dan naar deze avond en geef je op via het formulier op onze site.
   Donderdag 20 august 2020
  • Situatie en toekomst NEM

   Net zoals veel andere organisaties heeft de corona-crisis ook de Near East Ministry hard geraakt. We zijn God heel dankbaar dat we desondanks nog steeds mogen bestaan en nog steeds mogen doorgaan met onze bediening. In dit nieuwsitem praten we u bij over de situatie en de toekomst van de NEM.
   Woensdag 22 july 2020
  • Toekomst van het NEM-landgoed

   Begin 2020 vroegen we gebed voor de toekomst van het NEM-landgoed. De laatste jaren was er geen financiële ruimte om het landgoed voldoende te onderhouden. Dat merken we helaas aan de huidige staat van de drie gebouwen Groot Dennenlust, Menorah en het kantoor. Daarbij stijgen de lasten jaarlijks om aan bestaande en nieuwe regels te voldoen.
   Dinsdag 30 june 2020
 1. Activiteiten