Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Aanvulling op afscheid van Wouter van de Fliert

  Dinsdag 30 augustus 2022
  • *

  Foto: Stacey FrancoUnsplash

   

   

  Vanwege vragen uit de achterban naar aanleiding van het bericht van vertrek van directeur Wouter van de Fliert per 1 september nog dit aanvullende bericht:


  Vanwege verschil van gedachten over het te voeren beleid in de nabije toekomst heeft de directeur van de NEM besloten zijn contract per 1 september 2022 te beëindigen. Wij respecteren zijn keuze en bedanken hem voor zijn inzet.
  Zodra een opvolger is gevonden, berichten wij u daar zo snel mogelijk over.


  In Hem verbonden,

   

  Bestuur Near East Ministry

   

  Peter Verboom

  Marleen Belder

  Anneke van Maanen

  Maurits Luth

  Jan Willem Kool

  Rolf Schudde

   

   


   

   

   

  Afscheid van Wouter van de Fliert


  In januari van dit jaar hebben we Wouter van de Fliert verwelkomd als directeur van de Stichting Near East Ministry. Wouter heeft zich getoond als een man met een groot hart voor Israël en de Arabische volken en is gepassioneerd voor het verspreiden van het Evangelie.

   

  Vanwege verschil van gedachten over het te voeren beleid in de nabije toekomst heeft de directeur van de NEM besloten zijn contract per 1 september 2022 te beëindigen. We willen Wouter en zijn vrouw Margo bedanken voor hun betrokkenheid bij onze bediening en het vele werk dat zij in de afgelopen maanden gedaan hebben. Zij hebben zich ingezet voor het bezoeken van de regiogebedsgroepen, het opknappen van de gebouwen, het opvangen van de Oekrainse vluchtelingen en hebben beide een bijdrage aan de Reveilweken geleverd.

   

  Als bestuur willen we jou vragen om in deze situatie te bidden om Gods leiding voor de medewerkers en vrijwilligers van de NEM en voor Wouter. In de komende tijd zullen wij ons beraden op de dagelijkse leiding en de ontstane vacature. We getuigen van Zijn aanwezigheid in ons midden met de brief aan de Filippenzen die in de Reveilweken centraal heeft gestaan:

   

  Ik ben tegen alles bestand door Hem die mij kracht geeft
  Filippenzen 4:13

   

  In Hem verbonden,

   


  Bestuur Near East Ministry

   

  Peter Verboom
  Marleen Belder
  Anneke van Maanen
  Maurits Luth
  Jan-Willem Kool
  Rolf Schudde

 1. Activiteiten