Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Cursusweek Italië: 'Via Rome naar Jeruzalem'

  Maandag 06 mei 2019

  Het laatste nieuws

  • *
  In het Italiaanse Orciano di Pesaro vindt de cursusweek Via Rome naar Jeruzalem plaats. Tijdens deze week verdiepen we ons in de geschiedenis van het Joodse volk en onze verbondenheid met hen.

  De cursus maakt deel uit van het werk van Near East Ministry in Nederland en wordt gegeven door Carla Wittocx, daarbij ondersteund door haar man Michaël. Samen hebben zij zich vele jaren verdiept in de betekenis van de feesten en de joodse context van de Bijbel.

  Tijdens deze week willen we nadenken over onze verbondenheid met Israël. We zullen teruggaan in de geschiedenis van de kerk en van het Joodse volk en zo op zoek gaan naar de Joodse wortels van ons geloof.

  De dag van aankomst willen we ‘s avonds samen de shabbatsmaaltijd vieren. In Italië genieten we natuurlijk van de heerlijke italiaans keuken en kunnen we in een workshop zelf pasta leren maken. Eind september is het nog lekker warm in Italië en bieden we ook de nodige ontspanning aan. Is een duik in het zwembad voor sommigen toch iets te koud, dan is zonnen aan het zwembad een goed alternatief.

  Orciano di Pessaro is gelegen aan de Apenijnen en aan de Adriatische zee. Een bezoek aan beiden staat dan ook op het programma.Verder kan u kennis maken met pittoreske Italiaanse dorpjes in de omgeving.

  Maar er is ook tijd voor ontspanning! Een wandeling, een uitstap en een film maken het geheel tot een weekje ‘Vakantie met God’.
  Orciano di Pesaro (Italië)  Ook de villa voor de Italiaanse cursusweek is omgeven door prachtige natuur. U bent hartelijk welkom in ‘Villa Fonti’ in Orciano di Pesaro. Het huis is van alle comfort voorzien en ligt in een rustige omgeving. Bekijk onderstaande folder of ga naar www.villafonti.it voor een indruk van de verblijfplaats.
  Praktische informatie  datum: van 27 september tot 4 oktober 2019. Titel: 'Via Rome naar Jeruzalem'

  De prijs voor 2019 is € 650 per persoon voor een tweepersoonskamer. U beschikt tevens over een eigen douche met toilet. Toeslag voor een éénpersoonskamer is € 65. Prijzen zijn inclusief accommodatie, cursus en maaltijden. Voor het lesmateriaal betaalt u € 20. De vliegkosten en vervoer in Italië zijn exclusief.

  Let wel: de cursus loopt snel vol, dus meld u snel aan! Er is een beperkt aantal 2-persoonskamers. Vooral echtparen raden wij aan om zich zo spoedig mogelijk aan te melden.
  Ervaringen van voorgaande cursisten:  De cursus is boeiend, interessant en opbouwend voor je eigen geloof. Ik ben bemoedigend om door te gaan op de weg die ik nu volg.

  Tijdens de cursus waren er diverse eye openers. De week zat goed in elkaar en we kregen een mooie uitgebreide reader mee als naslag werk.

  Dit alles in een heel gastvrije en mooie omgeving. We zijn ook de bergen in geweest en brachten een bezoekje aan de lokale markt in Fano.

  Aanmelden  Vul onderstaand formulier in per persoon.


  Meer informatie  Carla Wittocx beantwoord graag uw vragen via e-mail carla_wittocx@hotmail.com of per telefoon: +32-(0)15-209422. Familie Wittocx heeft ook een eigen website: www.levenbijdebron.nl

 1. Activiteiten