Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Bid mee met de Reveilweken!

  Vrijdag 22 juli 2022
  • *

   

  Op vrijdag 22 juli starten de drie Reveilweken voor dit jaar! Een gebedswacht staat biddend om de deelnemers, de sprekers en het team heen. We willen jou vragen om ook mee te bidden. Dat kan natuurlijk op jouw eigen manier, want ieder gebed zal zijn zegen brengen. Wil je liever een beetje weten wat de gebedspunten zijn? Dan kan je ook door de gebedswacht op de hoogte gehouden worden.

   

  Moderne middelen voor ouderwets goed gebed

  Iedere week heeft een eigen gebedscoördinator. Deze persoon coördineert de gebedswachten op het terrein, zodat er de hele dag gebeden wordt. Ook worden gebedspunten ingediend door de deelnemers waarvoor gebeden kan worden worden er tijdens de dagen naar korte updates gestuurd naar de mensen in het land.

   

  Om dit voor de gebedswacht en de bidders zo makkelijk mogelijk te maken is er een Whatsapp-groep waar je zelf aan kunt deelnemen. In die groep worden alleen door beheerders berichten geplaatst. Krijg je een antwoord op een gebedspunt terug? Dan kan je de gebedswacht dit persoonlijk appen.

   

  Wil jij ook meebidden?

  Wat tof! Klik dan (op je telefoon) op onderstaande Whatsapp icoon of typ in de browser van je telefoon deze link in: www.neareastministry.nl/gebedsgroep

   

   

 1. Activiteiten