Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Egbert Bramer stelt zich voor

  Donderdag 15 october 2020
  Egbert Bramer stelt zich voor

  Eén om te dienen

   

  Al 31 jaar ben ik verbonden met de NEM. In 1989 was mijn eerste reveilweek op de Bron in Dalfsen. Daarna zijn er veel momenten geweest waar we als gezin dankbaar op terug mogen zien. Gedenkstenen, die op hun plek vallen, nu ik een rol krijg binnen deze mooie zendingsorganisatie.

   

  Ik ben getrouwd met Anne Joke en we hebben drie jovo’s die nog thuis wonen in Vriezenveen. Nadat ik tijdens een kruispuntschool een maand op Groot Dennenlust had verbleven, wist ik dat ik God ook met mijn werk wilde gaan dienen. Dat heb ik gedaan en doe ik nog steeds bij meerdere (zendings) organisaties. We zijn meer dan 15 jaar betrokken geweest in Helping Hands, de thuisfrontcommissie van Peter en Tineke ’t Lam. In Bethlehem zagen we hen in actie en hoe de NEM dienstbaar is in Israël en de Arabische wereld.

   

  Zonder medearbeiders (ik vind vrijwilligers soms een lastig woord) is de organisatie van de Reveilweken een onmogelijke opgave. Of en hoe de Reveilweken volgend jaar plaats gaan vinden, is eerlijk gezegd moeilijk in te schatten. Wél weet ik dat Near East Ministry God’s werk is. De Heer heeft ons niet nodig, maar toch kiest Hij ervoor om ons in te zetten. Als groepsleider, tienerwerker, directeur, zendeling, bidder, of wat onze rol ook is. Het is Zijn werk! Wij mogen beschikbaar zijn, gehoorzamen, en geven wat we hebben! [maar wat uiteindelijk toch al van Hem is]. Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten, en verlang ernaar om in eenheid samen te werken tot Zijn eer!

   

  Egbert

 1. Activiteiten