Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Gevolgen coronavirus

  Dinsdag 24 march 2020
  Covid-19

   

  Reveilweken

  Vanwege de door de overheid afgekondigde maatregelen hebben we de mini-Reveilweek moeten annuleren. Wat betekent dit voor degenen die zich hebben ingeschreven?

   

  • U krijgt het gehele bedrag (uw inschrijfgeld en conferentiebijdrage) begin april terug gestort. 
  • U wilt natuurlijk dit jaar toch de Reveilweek niet missen! Schrijf u dan in voor één van de drie Reveilweken in de zomer, of vraag ons per mail voor 1 april a.s. om uw aanmelding voor de miniReveilweek om te boeken naar een Reveilweek in de zomer. Mail dan aan: info@neareastministry.nl .
  • U wilt de NEM als organisatie steunen. Het niet doorgaan van de mini-Reveilweek is een grote klap voor de NEM. Zou u niet willen overwegen om (een gedeelte van) uw inschrijfgeld als noodgift aan de NEM te doneren? U kunt dit zelf overmaken of ons voor 1 april per mail vragen dit te verrekenen met het gehele bedrag dat we u zullen terugstorten. Mail dan aan: info@neareastministry.nl 

   

  Op dit moment is het nog onzeker of het t.z.t. verantwoord zal zijn om de zomer-Reveilweken door te laten gaan. Hoe gaat de NEM hiermee om?

   

  • Alle voorbereidingen worden voortgezet. Het organiseren van een Reveilweek vergt de inzet van veel vrijwilligers. Deze moeten gevraagd worden en instructie krijgen. Dat kunnen we niet op het laatste moment laten aankomen. Daarom gaan alle voorbereidingen door tot de volgende beslisdatum: 1 mei 2020.
  • Op 1 mei 2020 neemt de NEM een nieuw besluit: gaan de voorbereidingen voor de zomer Reveilweken door of annuleren we één of meerdere weken? Dit zullen we uiteraard aan alle betrokkenen en leveranciers communiceren.
  • Tot 1 mei 2020 roepen we iedereen op zich aan te melden voor deze Reveilweken. Indien we toch moeten annuleren, krijgen de aanmelders hun gehele bedrag terug. Aanmelden is nog steeds mogelijk. Klik hier >>>

   

  Activiteiten

  De afgekondigde overheidsmaatregelen laten ons geen andere keus dan alle geplande NEM-activiteiten tot 1 juni te annuleren.

   

  Als organisatie gaan we ondertussen verder in het vaste vertrouwen dat onze God alles in zijn hand heeft.

   

  God is voor ons een veilige schuilplaats,

  een betrouwbare hulp in de nood.

  Daarom vrezen wij niet, al wankelt de aarde

  en storten de bergen in het diepst van de zee.

   

  (Psalm 46: 2,3)

 1. Activiteiten