Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Gevolgen coronavirus (bijgewerkt 24/04)

  Vrijdag 24 april 2020
  Covid-19

  Update 24 april:

  Lees _ hier _ de FAQ (veelgestelde vragen) over het niet doorgaan van de Reveilweken.

  Lees _ hier _ het persbericht van de NEM over het niet doorgaan van de Reveilweken.

   

  Update 22 april:

  Gisteravond is door premier Rutte bekend gemaakt dat er in ieder geval tot 1 september geen festivals en andere evenementen mogen plaatsvinden. Dit laat ons helaas geen andere mogelijkheid dan de Reveilweken 2020 te annuleren. We doen dit met pijn in ons hart, omdat we uitkeken naar de ontmoeting met elkaar en met God. Velen van jullie hadden zich al aangemeld voor de Reveilweken. Voor degenen die zich al hebben aangemeld en al hebben betaald, geldt dat wij het volledige bedrag terug zullen storten (inschrijfgeld en conferentiebijdrage). Dit zal uiterlijk half juni gebeuren. U ontvangt hierover ook nog persoonlijk bericht.

   

  • Het annuleren van de Reveilweken heeft verregaande (financiële) gevolgen voor de NEM. Wilt u overwegen om een deel of uw hele bijdrage als noodgift aan de NEM te doneren? Geef dit voor 11 mei aan ons door, dan verrekenen wij uw gift met het terug te storten bedrag. U kunt hiervoor mailen naar administratie@neareastministry.nl.
  • Had u nog geen betaling gedaan, maar wilt u wel doneren? Maak dan uw gift over naar bankrekeningnummer NL93ABNA 0462 453 855 t.n.v. Stichting Near East Ministry te Voorthuizen of geef via de doneerpagina: www.neareastministry.nl/doneer/nem-doneer  Hartelijk dank voor uw gift!


  Wat de afgekondigde maatregelen betekenen voor andere NEM-activiteiten zullen we van geval tot geval bekijken. Houd daarvoor onze website en onze sociale media in de gaten.

   

  Vanaf 15 mei gaat de NEM starten met online programma’s. We hebben een enorme schat aan studies en programma’s, waar we graag van uitdelen, zeker in deze tijd. Wekelijks zijn er Bijbelstudies te volgen, bidden we met elkaar voor specifieke punten, zijn er challenges voor kinderen en jeugd en informeren we u over het werk van de NEM en haar werkers.

   

  Heel veel dank voor uw steun en gebed. We wensen jullie allemaal Gods nabijheid toe in deze bijzondere tijden.

   

   

  Update 15 april:

  De afgelopen dagen zijn verschillende grote bijeenkomsten en festivals, waaronder de New Wine Zomerconferentie, afgelast. Voor de Reveilweken is er nog geen definitief besluit genomen. Op dit moment gaan de voorbereidingen nog steeds door en het is ook nog steeds mogelijk om je in te schrijven. We verwachten op 1 mei een definitief besluit te kunnen nemen over het al dan niet doorgaan van de komende zomer-Reveilweken.

   

  Update 28 maart: Corona en Reveilweken

   

  Reveilweken

  Vanwege de door de overheid afgekondigde maatregelen hebben we de mini-Reveilweek moeten annuleren. Wat betekent dit voor degenen die zich hebben ingeschreven?

   

  • U krijgt het gehele bedrag (uw inschrijfgeld en conferentiebijdrage) begin april terug gestort. 
  • U wilt natuurlijk dit jaar toch de Reveilweek niet missen! Schrijf u dan in voor één van de drie Reveilweken in de zomer, of vraag ons per mail voor 1 april a.s. om uw aanmelding voor de miniReveilweek om te boeken naar een Reveilweek in de zomer. Mail dan aan: info@neareastministry.nl .
  • U wilt de NEM als organisatie steunen. Het niet doorgaan van de mini-Reveilweek is een grote klap voor de NEM. Zou u niet willen overwegen om (een gedeelte van) uw inschrijfgeld als noodgift aan de NEM te doneren? U kunt dit zelf overmaken of ons voor 1 april per mail vragen dit te verrekenen met het gehele bedrag dat we u zullen terugstorten. Mail dan aan: info@neareastministry.nl 

   

  Op dit moment is het nog onzeker of het t.z.t. verantwoord zal zijn om de zomer-Reveilweken door te laten gaan. Hoe gaat de NEM hiermee om?

   

  • Alle voorbereidingen worden voortgezet. Het organiseren van een Reveilweek vergt de inzet van veel vrijwilligers. Deze moeten gevraagd worden en instructie krijgen. Dat kunnen we niet op het laatste moment laten aankomen. Daarom gaan alle voorbereidingen door tot de volgende beslisdatum: 1 mei 2020.
  • Op 1 mei 2020 neemt de NEM een nieuw besluit: gaan de voorbereidingen voor de zomer Reveilweken door of annuleren we één of meerdere weken? Dit zullen we uiteraard aan alle betrokkenen en leveranciers communiceren.
  • Tot 1 mei 2020 roepen we iedereen op zich aan te melden voor deze Reveilweken. Indien we toch moeten annuleren, krijgen de aanmelders hun gehele bedrag terug. Aanmelden is nog steeds mogelijk. Klik hier >>>

   

  Activiteiten

  De afgekondigde overheidsmaatregelen laten ons geen andere keus dan alle geplande NEM-activiteiten tot 1 juni te annuleren.

   

  Als organisatie gaan we ondertussen verder in het vaste vertrouwen dat onze God alles in zijn hand heeft.

   

  God is voor ons een veilige schuilplaats,

  een betrouwbare hulp in de nood.

  Daarom vrezen wij niet, al wankelt de aarde

  en storten de bergen in het diepst van de zee.

   

  (Psalm 46: 2,3)

 1. Activiteiten