Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Groepsaccommodatie in omgeving Voorthuizen - Nijkerk

  Donderdag 18 january 2018
  Groepsaccommodatie in omgeving Voorthuizen - Nijkerk


  Stichting Near East Ministry heeft op haar terrein vlak bij Voorthuizen in centraal Nederland een aantal accommodaties die ze aanbieden aan kerken, jeugdgroepen, zendingsorganisaties, scholen of families. De groepsaccommodatie Groot Dennenlust, de conferentiezaal Menorah en het kampeerveld zijn te huur.   Groepsaccomodatie Groot Dennenlust  De groepsaccommodatie is goed geschikt voor een week of weekend weg met (de jeugd) van de kerk, een retraite met collega’s, schoolkamp of een gezellig familieweekend. Het karakteristieke witte huis in een bosrijke omgeving heeft mooie kamers, een gezellige centrale ruimte, een vergaderkamer en een keuken. De groepsaccommodatie Groot Dennenlust bestaat uit negen kamers met in totaal 29 slaapplekken. De woonkamer kan ook apart worden gereserveerd.

  Bekijk meer informatie zoals tarieven en foto's. >>>
  Conferentie zaal Menorah tot 220 personen  Op het terrein van vijf hectare groot staat ook het Menorah gebouw. Deze prachtige multifunctionele zaal geeft ruimte aan 220 zitplekken voor presentaties, vergaderingen, (kerk)diensten en conferenties. Er is een goede geluidsinstallatie en beamer aanwezig. Een uitgebreide keuken in de aankomsthal geeft de gelegenheid om gasten met koffie en lekkers te verwelkomen.

  Bekijk meer informatie zoals tarieven en foto's. >>>

  Groot Dennenlust voetballende kinderen Reveilweek
  Kamperen  Op het besloten terrein kunnen maximaal driehonderd personen tegelijkertijd kamperen. Er zijn voldoende douches en toiletten aanwezig.

  Sinds 2019 kunnen de speelvelden en het bos apart gehuurd worden, los van onze andere faciliteiten. De kosten bedragen € 50 euro per uur per terrein. Daarnaast verhuren we een springkussen van 6 bij 6 meter voor € 50,- per dag.

  Bekijk meer informatie zoals tarieven en foto's. >>>
  Bereikbaarheid  Groot Dennenlust op de Veluwe in Gelderland ligt direct aan de provinciale weg en is daarom goed te bereiken met de auto. Ook via het openbaar vervoer is deze bosrijke locatie goed bereikbaar. De bushalte Struik - Voorthuizen grenst aan de oprrit van het terrein.
  Groot Dennenlust voortuin met boomUitgebreide informatie en tarieven  In het prijslijst verhuur document leest u een uitgebreide beschrijving en de bijbehorende prijzen voor het verblijf op Groot Dennenlust. Ook treft u de cateringsmogelijkheden aan. Ook de algemene huurvoorwaarden zijn online te bekijken.

  Vragen en reserveren

  Heeft u specifieke vragen? Beheerder Jeroen van der Schulp helpt u graag via beheer@neareastministry.nl

 1. Activiteiten