Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. 25 sept: Loofhuttenfeest, vier met ons mee!

  Dinsdag 14 september 2021
  • *

  Op zaterdag 25 september vieren we het Loofhuttenfeest en we nodigen je uit om mee te vieren dat God voorziet! We horen over Gods opdracht voor het Loofhuttenfeest aan Israël: Vier feest voor Mij, breng je oogst en verblijf in een hut. De kinderen gaan een loofhut bouwen en 's middags ontspannen we met leuke workshops. Komen jullie ook?

  Het is een feest voor groot en klein met muziek, onderwijs over het Loofhuttenfeest voor jong en oud, getuigenis van een teruggekeerde veldwerker, kinderprogramma en diverse workshops. Ga jij een loofhut bouwen of decoreren, bloemschikken, cupcakes versieren, een gebedswandeling doen of een wijnproeverij? Voor ieder is er iets! Tijdens de lunch zijn er broodjes falafel en iets te drinken. 

   

  Het programma is van 10.00-16.00 uur, om 9.30 uur is de inloop met koffie/thee, limonade en iets lekkers. Welkom!

   

  Aanmelden

  Je kunt je aanmelding voor deze feestelijke viering deze link. De kosten bedragen 10 Euro per volwassene en 5 Euro voor kinderen van 3 tot en met 17 jaar. Dit is inclusief drinken en taart, een broodje falafel, onderwijs, kinderprogramma en de workshops. I.v.m. corona kunnen er maximaal 50 volwassen deelnemers inschrijven. Er zijn nog maar een paar plaatsen, dus meld je snel aan!

   

   

 1. Activiteiten