Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. NEM magazine met als thema ‘Dienen’

  Vrijdag 01 november 2019

  Het laatste nieuws

  • *
  Het novembernummer van het NEM-magazine kreeg het thema 'dienen' opgeplakt. Niet toevallig, omdat het een wezenlijk onderdeel is van het Near East Ministry-DNA. Het hoofdartikel, geschreven door Alfred Muller, gaat over Marcelle Zion. Ze is maatschappelijk werkster en familietherapeute bij Elah. Daar coördineert ze het ‘maatjesproject’, vrijwilligers die een aantal maanden bij Elah dienen om de professionele staf te helpen. Zij vullen de activiteiten van de maatschappelijk werkers en therapeuten aan met praktische dienstverlening.

  Pieter Both schreef een korte overdenking naar aanleiding van Jezus’ woorden: “Ik ben in jullie midden als één die dient.” We interviewen Baanbrekers Heleen en Debora die dienen in de Negev en Chana die ruim 20 jaar (!) dient in Israël.

  Een goede voorbereiding is…

  In de begeleidende brief riepen we op om te doneren voor het voorbereidingstraject van de korte en lange termijners die we uitzenden om te dienen in het Midden-Oosten. Ook op het veld laten we de uitgezonden mensen niet los en bieden hen praktische en geestelijke ondersteuning. We hebben het verlangen om onze opleiding voor uitzending verder uit te breiden en te professionaliseren. Op die manier kunnen we de deelnemers nog beter voorbereiden op hun uitzending.

  Zulke investeringen kosten echter geld. Daarom wil ik u vrijmoedig vragen om een extra gift, zodat toekomstige korte- en lange termijners nog beter kunnen dienen in het Midden-Oosten en op die manier het Evangelie handen en voeten kunnen geven. Uw gift is over te maken via NL 93 ABNA 0462 453 855.

  Afsluiting drieluik

  Dit magazine is het derde magazine van 2019 en een afsluiting van het drieluik; leef!, het thema van de Reveilweek, ‘Gaan!’ Met een focus in het Midden-Oosten en nu ‘Dienen!’. Magazines zijn digitaal te lezen en extra exemplaren zijn voorhanden. Stuur een mailtje voor uw boekentafel of promotie doeleinden naar info@neareastministry.nl.  Bekijk voorgaande edities op www.neareastministry.nl/magazine en abonneer u op het magazine
 1. Activiteiten