Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Reveilweken: niets liever dan elkaar weer ontmoeten

  Maandag 21 december 2020
  Reveilweken: niets liever dan elkaar weer ontmoeten

  Reveilweken: niets liever dan elkaar weer ontmoeten

   

  Nederland is in lockdown en grote evenementen mogen niet worden gehouden. Dat betekent dat er voor ons als organisator van de Reveilweken veel onzekerheid is, maar ook voor deelnemers, en onze honderden trouwe medearbeiders die samen deze unieke conferentie mogelijk maken. Als er al conferenties gehouden mogen worden, is het nog maar de vraag hoe die er uit gaan zien. Hoeveel bezoekers, onder welke voorwaarden, en welke eisen stelt de overheid in dat geval. Veel vragen waar nu nog geen antwoord op gegeven kan worden. Toch gaan we door met de voorbereiding, want afwachten tot we wél weer bij elkaar mogen komen, kan betekenen dat we het organisatorisch niet meer voor elkaar krijgen.

   

  Wat we al wel weten is dit:

   

  • De locatie Pagedal gaat niet door zoals eerder al vermeld.
  • Alternatieve locaties die we hebben bekeken, brengen te hoge kosten met zich mee, ook als de Reveilweken niet door kunnen gaan en we moeten annuleren. In dat geval zouden deelnemers vast zitten aan hun geboekte huisje of kampeerplek.
  • Deze risico’s kunnen en willen we niet nemen. Daarom onderzoeken we of we de deelnemersaantallen op ons eigen terrein in Voorthuizen kunnen uitbreiden. Alleen hier kunnen we flexibel zijn zonder grote financiële risico’s te lopen.


  Wat we ook weten is dat het Reveilwerk geen mensenwerk is. Het is Gods werk. De oproep om de Heer Jezus na te volgen en te ontdekken wat de rol van Israël is in Zijn plan (twee onderwerpen die de kern van de Reveilweken vormen) komt van Hemzelf. Als NEM-team zijn we beschikbaar om daar aan bij te dragen.


  We willen niets liever dan elkaar gewoon weer ontmoeten. We zullen er alles aan doen om de Reveilweken door te laten gaan voor zoveel mogelijk mensen. Toch worden we uitgedaagd om daarnaast op nieuwe creatieve manieren het reveilwerk (Zijn werk) handen en voeten te geven.

   

  Bid met ons mee, dat God ons Inspireert en door ons heen werkt. Tot vernieuwing en hervorming voor de NEM, de Reveilweken en onszelf.

 1. Activiteiten