Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Nieuwe communicatiemedewerker

  Dinsdag 24 januari 2023
  • *

   

  In december namen we afscheid van Suzan Letteboer. We zijn heel dankbaar voor haar tomeloze inzet, ‎professionaliteit en strategisch denkvermogen. Gelukkig kunnen we in februari al onze nieuwe ‎medewerker PR en communicatie verwelkomen: Bart van Hoek. Hij zal ons naast communicatie ook ‎facilitair ondersteunen bij events en fundraising. ‎

   

  Hieronder stelt hij zich voor:‎

  "Voor een organisatie werken waar God en Zijn volk centraal staat. Waar dienstbaarheid als een van de belangrijkste eigenschappen wordt gezien en waar verbinding en geloof de grootste kernbegrippen zijn. Ik heb daar meteen ja tegen gezegd!

  Hoi! Ik ben Bart van Hoek en ik ga vanaf 1 februari aan de slag voor de NEM als ‘communicatieheld’.
  De hoofdbestanddelen van mijn karakter zijn toegankelijk, sociaal, dienstbaar, analytisch en creatief. Als je dit goed door elkaar mixt en daar nog wat muzikaliteit aan toevoegt dan krijg je; mij!

   

  Ik heb een absolute zwakte voor de liefde. Liefde voor elkaar, voor de natuur en uiteraard voor God. Ik kan er enorm van genieten als ik zie dat mensen elkaar helpen en ondersteunen. Als mensen denken aan de ander zonder daarin zichzelf voorop te stellen.

  Afgelopen jaar mocht ik voor het eerst kennismaken met de Reveilweek voor Jovo’s en ik was helemaal verkocht. Wat had ik dat gemist; diepe hart tot hart gesprekken over zaken die belangrijker zijn dan zaken als winst en bonussen. Mijn relatie met God heeft daar weer een mooie boost gekregen. Maar het maakte meer los."

 1. Activiteiten