Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Nieuwtjes over de Reveilweken

  Vrijdag 06 mei 2022
  • *

   

  Het lijkt wel even stil geweest te zijn rondom Reveil, maar dat was een stilte voor de storm. Want nu we echt een beperkingsloze zomer krijgen pakken we graag nog even extra uit voor spetterende Reveilweken! En dat start al met de Mini-Reveilweek van 25-29 mei. Twijfel je of je zal komen of heb je je al aangemeld? Dan moet je zeker even verder lezen.

   

  Catering en broodjesservice
  Wat is er mooier dan ’s ochtends een mand broodjes en een kop koffie halen en midden in de natuur ontbijten? Het kan weer, we bieden weer een broodjesservice aan! En om eerlijk te zijn, wie wil er tijdens zo’n paar dagen weg nog zelf voor de tent koken? Daarom hebben we voor iedereen die dat wil een goede cateraar gevraagd om iedere middag een eenvoudige, maar lekkere maaltijd te verzorgen.

   

  Leuk middagprogramma

  De ene wil 's middags heerlijk genieten van de rust, de ander wil lekker wat gaan doen! Voor die tweede groep hebben we elke middag een keuzeprogramma met keuze uit iets actiefs of het volgen van een workshop. Wat doe jij graag 's middags op een Reveilweek?

   

  Programma voor kinderen en tieners

  Dit jaar zijn er weer gave programma's voor de kinderen en de tieners! Neem dus allemaal een vriendje of vriendinnetje mee, misschien willen hun ouders ook wel! We gaan er met jullie wat tofs van maken.

   

  Gezelligheid op het terrein
  Een aantal van jullie komt alleen of overnacht elders, dus we gaan er een gezellige boel van maken op het terrein! Zo komt er een gezellig terras waar je even kunt zitten om te ontspannen, met mensen kunt praten of even een boek kunt lezen. Maar daar kunnen we ook gezellig samen eten! Ook de mensen met een overnachting buiten het terrein kunnen gebruik maken van de broodjesservice en de catering en als je voor overdag even een setje kleding, iets te eten of wat anders wilt opbergen kunnen we dat voor je regelen.

   

  Verhuur slaapplaatsen Groot Dennenlust

  Het is weer mogelijk om een slaapplaats te reserveren in Groot Dennenlust! Het aantal slaapplaatsen is zeer beperkt, dus op = op. Wil je in aanmerking komen voor een plaats in Groot Dennenlust, dan kan je daarvoor een email sturen naar administratie@neareastministry.nl. De kamers worden door collega Henk verdeeld.

  Let op: Pas als je van Henk een persoonlijke bevestiging ontvangen hebt is je slaapplaats in Groot Dennenlust definitief. Tot die tijd kan daar niet vanuit gegaan worden.

   

  Daggasten

  Dit jaar ontvangen we ook graag weer daggasten. Wil je iemand kennis laten maken met de NEM en Reveil? Vraag ze voor een middagje langs te komen.

   

   

  Hoe kan ik dit bestellen?

   

  Voorheen zouden deze extra services natuurlijk gelijk bij het aanmeldformulier gezeten hebben, maar we hadden dit jaar op toch nog enkele beperkingen gerekend. Vanaf dinsdag 10 mei einde van de middag zal alle informatie, alle extra's en de bestelformulieren beschikbaar zijn op de Reveilpagina

   

  Wil je je aanmelden voor een Reveilactiviteit?

  Dat kan nog steeds via de gewone inschrijfformulieren op de Reveilpagina.

   

  Heb je je al aangemeld voor een Reveilativiteit?

  Je krijgt dinsdag 10 mei een email met alle nieuwe uitbreidingen. De deelnemers aan de Mini-Reveilweek krijgen dinsdag ook gelijk alle informatie ter voorbereiding.

   

  Wil je een slaapplaats in Groot Dennenlust boeken?

  Er is hiervoor maar beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Daarom zal de toewijzing van de kamers gebeuren door het Reveilteam. Stuur een email naar administratie@neareastministry.nl als je je graag voor een slaapplaats wilt aanmelden.

   

 1. Activiteiten