Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Op de berg des Heren zal erin voorzien worden

  Dinsdag 23 june 2020
  Op de berg des Heren zal erin voorzien worden

  Near East Ministry stuurde deze week met het Magazine een brief aan de achterban mee met daarin een oproep om te geven aan de stichting in verband met de gemiste inkomsten. Doordat de overheid alle grote evenementen heeft afgelast missen we ruim 110.000 euro aan inkomsten. Lees de brieftekst hieronder en maak uw gift over!

   

  Tienduizenden mensen bezochten afgelopen decennia een Reveilweek. Ze werden vaak door medegelovigen meegenomen en bemoedigd en opgebouwd in hun geloof. Als organisatie ervaren we dat de Reveilweken een bijzonder instrument zijn in Gods hand. Harten werden aangeraakt, wonden werden genezen en deelnemers wijdden hun leven aan Jezus. God voorziet al ruim een halve eeuw in de koers, financiën en middelen van de stichting. Het is voor ons een zegen om tot zegen te mogen zijn. Wijzelf ontvingen al die jaren veel zegeningen en bemoedigingen via de trouwe achterban. Daarvoor willen we u hartelijk bedanken!

   

  Voor het eerst in 55 jaar gaan de Reveilweken niet door. Familie Schut e-mailde recent: ‘Met jullie vinden we het heel erg spijtig dat de mini-Reveilweek dit jaar niet door kan gaan. We zagen er als gezin heel erg naar uit! Onze kinderen hebben de afgelopen tijd vaak gezegd hoe jammer ze het vinden.’ Ook 2000 andere deelnemers kunnen we deze zomer niet inspireren via de conferenties.

   

  In Genesis 22:14 staat: ‘Op de berg des Heren zal erin voorzien worden’. Het gezegde ontstond toen Abraham Isaäk meenam om een offer te brengen aan God. Abraham gehoorzaamde en vertrouwde op een goede afloop. In navolging van Abraham willen wij ook als organisatie vertrouwen op God, te midden van deze wereldwijde pandemie.

   

  Een leven met Jezus is als een weg met hobbels en kuilen. Vaak niet makkelijk of comfortabel. Zo ook de Reveilweek-annulering, die zorgt voor een gat van € 110.000 aan gemiste inkomsten, terwijl de uitgaven doorlopen. We zijn druk bezig om deze situatie het hoofd te bieden maar hebben daarbij wel hulp nodig. Gelukkig hebben veel mensen al aangegeven dat ze (een deel van) hun conferentiebedrag als gift willen geven. Bij elkaar is er al ruim € 26.000 toegezegd! 

   

  Tegelijkertijd wil ik u vragen om een gift tijdens deze pittige tijd. 

   

  We vertrouwen erop dat het financieel goed zal komen en dat we volgend jaar weer Reveilweken kunnen en mogen organiseren.

 1. Activiteiten