Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Reveilweken 2023: Meld je nu aan!

  Dinsdag 27 september 2022
  • *

  Het thema van de Reveilweken 2023 is ‘Weg van de toekomst.’ Met als ondertitel: ‘Ontdek Jesaja’s goede nieuws voor Israël, de volken en jou.’ 

  De toekomst houdt ons allemaal bezig. Als je jong bent, ben je benieuwd met wie je later gaat trouwen. Heb je wellicht stress over welke opleiding je moet kiezen. Je kunt je ook zorgen maken over wat er allemaal nog staat te gebeuren in de wereld. Maakt de toekomst je nieuwsgierig of misschien bang? Heb je er zin in of leef je liever in het nu?

   

  2023 is de nabije toekomst. De NEM bestaat dan 60 jaar. En de staat Israël 75. Daarom kozen we voor een thema ‘dichtbij huis’, iets dat te maken heeft met onze visie en missie. Ons werk is gebaseerd op het visioen uit Jesaja 19:23-25. Over de verbindingsweg die zal lopen tussen Egypte en Assyrië. Samen met Israël zullen deze landen God dienen. Tot zegen voor de wereld. Deze weg van de toekomst staat centraal.

   

  God heeft een weg naar een hoopvolle toekomst. Daar zijn wij als NEM ‘weg van’. Maar je kunt er ook weg van lopen. Een andere kant opgaan, bij Hem vandaan. Beweging genoeg. In de Reveilweken gaan we met de profeet Jesaja op pad om Gods weg van de toekomst te ontdekken. Ga je mee?

   

  Meld je nu aan!


  MINI-REVEILWEEK
   (Hemelvaartweekend):
  Woensdag 17 mei - Zondag 21 MEI 2023

  REVEILWEEK VOOR IEDEREEN (Alle generaties):
  Zaterdag 15 Juli – Vrijdag 21 Juli 2023

  JOVO-WEEK:
  Zaterdag 22 Juli – Vrijdag 28 Juli 2023

  REVEILWEEK VOOR IEDEREEN (Alle generaties):
  Zaterdag 29 Juli – Vrijdag 4 Augustus 2023

  VERDIEPINGSWEEK:
  Zaterdag 5 Augustus – Vrijdag 11 Augustus 2023

   

  Voor meer info: https://www.neareastministry.nl/reveil2023/

 1. Activiteiten