Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Neem deel aan een Reveilweek in 2024

  Maandag 02 oktober 2023
  • *

  NEM Reveilweken 2024

  MINI-REVEILWEEK
  8 mei - 12 mei 2024
  REVEILWEEK (Alle generaties):
  20 Juli – 26 Juli 2024
  REVEILWEEK (Alle generaties):
  27 Juli – 2 Augustus 2024
  VERDIEPINGSWEEK:
  3 Augustus – 9 Augustus 2024

   

  NEM Reveilweken 2024: One in Christ! 

  Wat is het gaaf als mensen één zijn! Als scheidsmuren worden afgebroken en tegenpolen elkaar ondanks verschillen toch vasthouden. Wat een krachtige vriendschappen, huwelijken, families en gemeenschappen krijg je dan. Soms zie je iets van deze eenheid opbloeien. Tegelijkertijd staat verbinding misschien wel meer dan ooit onderdruk.

   

  Door individualisme is er veel eenzaamheid en ervaart een groeiend aantal jongeren mentale klachten. Veel mensen zijn op zoek naar meer balans in hun leven. Thema's als migratie, klimaat en racisme leiden tot polarisatie en online bedreigingen. Het afschuwelijke conflict tussen Hamas en Israël zet de relatie tussen Jood en Arabier weer op spanning en verdeelt ook de Nederlandse samenleving en christenen.

   

  Wij geloven dat connectie met jezelf en eenheid onderling begint met de verbondenheid met God. De enige hoop op eenheid ligt in Christus!

   

  Leuk, Reveil! Wat is dat eigenlijk?

  Het is een opdracht die al 60 jaar, vanaf het begin van de NEM, met ons mee gaat. Reveil betekent ontwaken of ook wel opwekken. We willen een instrument in Gods hand zijn om het geloof van de christenen in Nederland op te wekken en zo te gaan zien wat Gods beloftes zijn aan Zijn volk Israël, aan de Arabische volken en hoe wij Jezus mogen volgen en dienen.

   

  Door het jaar hebben we daar verschillende activiteiten voor. In het zomerseizoen organiseren we Reveilweken. Deze vinden plaats op het prachtige terrein dat God ons hiervoor gegeven heeft, ook al bijna 60 jaar geleden. Momenten van ontspanning, van verbinding en van geestelijke groei.

   

  We zoeken nog vrijwilligers

  Wil je de Reveilweek beleven als vrijwillige medewerker? We zoeken nog mensen om ons te helpen bij de volgende taken:
  - Opbouw en voorbereiding

  - Parkeerwachters

  - Praktische taken tijdens de week

  - Schoonmaak

  - Kinderwerk

  - Tienerwerk

  - Pastoraal werk

  - Gebedswacht

  - Groepsleiding / gespreksleiding

  - Catering

  - Afbouwen en opruimen

   

  Wil je ons helpen, vul dan onderstaand formulier in. Daar kan je ook gelijk vragen en opmerkingen bij zetten. Wil je liever eerst contact met ons? Stuur dan een mail naar reveilweken@neareastministry.nl

  1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. *
  6.  
  7.  
 1. Activiteiten