Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Reveilweken in nieuwe vorm

  Woensdag 24 march 2021
  Reveilweken

  De Heilige Geest vervult ons verlangen naar toewijding en geeft kracht om navolging vol te houden. Hij alleen zorgt ervoor dat we de God van Israël willen leren kennen en vertrouwen, Jezus de Messias gaan volgen en Hem en zijn volk gaan dienen. Deze oude opdracht van reveil is nog steeds actueel! Daarom hebben we een nieuwe vorm gekozen.

   

  Landgoedcamping
  We besloten om te kijken wat nog wel kan. Kamperen mag nu nog en daarom richten we het terrein van ons landgoed in als landgoedcamping. Door deze keuze kunnen we over een lange periode onze betrokken achterban gastvrij ontvangen en verwelkomen.


  We treffen nu de voorbereidingen. Een aantal van onze zeer betrokken vrijwilligers is bezig om het terrein geschikt en coronaproof te maken. De programmaplanning is zo goed als rond en in april hopen we de registratie open te stellen. Meer dan ooit zijn we ons bewust dat we plannen maken met het voorbehoud van Jakobus 4:15 (D.V.).

   

  Reveilweken blijven, maar veranderen wel
  Doordat vakanties gepland moeten worden krijgen we regelmatig de vraag of Reveilweken doorgaan. De minireveilweek (rondom Hemelvaart) is geannuleerd en gaat niet door. Voor de komende zomer staan er vier weken gepland. We verwachten dat er op ons landgoed plek is voor ongeveer 200 mensen per week. 

  Dat betekent dat het karakter van een grote reveilweek verdwijnt. De komende Reveilweken zijn kleinschaliger, maar wél met een intiem karakter. Het thema Niets boven Jezus blijft, maar de vorm wordt een mix tussen live bijeenkomsten en digitaal. De groepen met volwassenen, kinderen en tieners worden daarom ook kleiner. De gesprekken in kleine groepen blijven wél, omdat ze het hart zijn van het reveilwerk.

   

  De data voor de reveilweken zijn als volgt:

  • 24 – 30 juli: reveilweek voor gezinnen
  • 31 juli – 6 augustus: jovo-week
  • 7 – 13 augustus: verdiepingsreveilweek voor volwassenen (18+)
  • 14 – 20 augustus: nog in ontwikkeling

   

  Recreatie & Reveil
  In het voor- en naseizoen staat onze landgoedcamping in het teken van recreatie (herscheppen) en reveil (herleven). Deze weekenden hebben geen intensieve studieprogramma’s. Ze zijn gericht op ontmoeten. Deze weekenden zijn niet erg geschikt voor gezinnen met kinderen. De programmering is als volgt:

   

  • 11-14 juni: reveilweekend met Oscar Lohuis over discipelschap
  • 18-21 juni: retraiteweekend
  • 9-12 juli: reveilweekend met Michaël en Carla Wittocx (Thema: Het evangelie is Joods)
  • 16-19 juli: retraiteweekend
  • 10-13 september: retraiteweekend
  • 17-20 september: reveilweekend met Oscar Lohuis over discipelschap
  • 15-18 oktober: reveilweekend met Michaël en Carla Wittocx (Thema: Met Paulus op reis)

   

  Vorm wordt anders, inhoud blijft
  De vorm van het reveilwerk is anders dan we gewend zijn. Geen avonddiensten waar we met honderden mensen God aanbidden. Geen luxe chalets, maar eenvoudige accommodatie. Meer dan ooit komen we terug bij de kern van het Reveilwerk: We hopen en bidden dat God, door Zijn Geest, onze gasten ontmoet in hun verlangen naar toewijding en navolging. Dit is het reveilwerk waartoe we geroepen zijn, ook op onze landgoedcamping. We hopen velen van jullie deze zomer te ontmoeten! Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

 1. Activiteiten