Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. SAVE THE DATE! Reveilweken 2022

  Vrijdag 12 november 2021
  • *

   

  Pak snel je agenda, want de data voor de Reveilweken 2022 zijn bekend!

   

  Reveilweekend 1

   22 april

  24 april

  Mini-Reveilweek

   25 mei

  29 mei

  Reveilweekend 2

   17 juni

   19 juni

  Reveilweekend 3

   1 juli

   3 juli

  Jovo-Reveilweek

   22 juli

   28 juli

  Tienerweek (YNGbelieve)

   25 juli

   29 juli

  Gezins-Reveilweek

   29 juli

   4 augustus

  Verdiepings-Reveilweek

   5 augustus

   11 augustus

   


  Echte doorgewinterde Reveilgangers zien al gelijk twee gekke dingen. We beginnen dit keer met de Jovo-week, in plaats van met de Gezinsweek. De vakanties vallen wat laat dit jaar en we willen zoveel mogelijk gezinnen de mogelijkheid geven om te komen.

   

  Ook zullen de Reveilweken op vrijdag beginnen in plaats van op zaterdag. We kijken dit jaar terug op heel gezegende Reveilweken die op ons eigen terrein plaatsvonden. Ook in 2022 houden we D.V. de Reveilweken op ons eigen NEM-terrein. Wil je een huisje in de buurt huren? Dan loopt jouw huurperiode waarschijnlijk vanaf vrijdag.

   

  De Reveilweek met maximaal 300 deelnemers op ons eigen terrein geeft natuurlijk een andere sfeer dan voorheen op de Kroeze Danne, maar dit geeft ons meer de mogelijkheid om met onvoorziene omstandigheden om te gaan.

   

  Kinderen en Tieners
  Tijdens de Gezinsweek is er natuurlijk een gaaf kinderprogramma. Tieners verwijzen we in principe naar het tienerkamp dat Bianca Boender met haar organisatie YNGbelieve organiseert van maandag 25 juli t/m vrijdag 29 juli. Kijk op yngbelieve.nl voor meer info. Voor degenen die als gezin bij elkaar willen blijven organiseren we tijdens de gezinsweek echter ook een (bescheiden) tienerprogramma.

 1. Activiteiten