Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Terugblik op gezegend eerste Reveilweekend

  Woensdag 30 juni 2021

  Het laatste nieuws

  • *

  Het eerste Reveilweekend is voorbij en we blikken terug op veel zegen. Met deze weekenden zijn we een nieuw avontuur aangegaan, maar weer is gebleken hoe God in alle stappen bij ons is als wij Hem daarom vragen.

   

  Egbert is eind vorig jaar bij de NEM gestart en verantwoordelijk voor het Reveilwerk. Hij vertelt: “Wat ik het bijzondere vond aan het eerste Reveilweekend, als degene die het voor het eerst georganiseerd heeft, is de dienstbaarheid van de medewerkers. Daar ben ik God dankbaar voor. Normaal heb je een hele week om elkaar te leren kennen en dit was maar een weekend. Je bent maar een paar keer bij elkaar, maar het was zo vertrouwd, dat het voelde als een hele week. Ondanks dat het kort was, hadden we niet de indruk dat je tekort kwam.”

   

  Ook van deelnemers waren de reacties positief, zo werd er onder andere gedeeld:

   

  “Een kleinere groep maakt het intiemer. Minder activiteiten, maar wel genoeg, maakt dat er minder gehaast hoeft te worden voor medewerkers en deelnemers.”

   

  “We hebben het goed gehad. Door de kleinschaligheid en weekendvorm is mijn vriendin meegegaan. Ik ben enthousiast over deze nieuwe manier van reveil. Hoop dat deze uit de nood geboren constructie blijvend is.”

   

  “Het is heel goed bevallen! De kleine groep, wat echt een kracht is van de reveilweken, was er nu ook dus dat was niet anders. Het was rustiger op de camping en rustiger in de grote zaal. Maar juist daardoor was er op de laatste avond denk ik ook juist tijd en ruimte om in de dienst getuigenissen en gebed te delen wat heel waardevol was.”

   

  Het volgende Reveilweekend is van 9-12 juli, waarbij Michaël Wittocx Bijbelstudies zal geven over het thema ‘Het Evangelie is Joods’. Er zijn voor dit weekend nog maar enkele plaatsen beschikbaar, dus klik hier voor meer info en aanmelden.

   

     
     
 1. Activiteiten