Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Toekomst van het NEM-landgoed

  Dinsdag 30 june 2020

  Het laatste nieuws

  • *
  • *

  Begin 2020 vroegen we gebed voor de toekomst van het NEM-landgoed. De laatste jaren was er geen financiële ruimte om het landgoed voldoende te onderhouden. Dat merken we helaas aan de huidige staat van de drie gebouwen Groot Dennenlust, Menorah en het kantoor. Daarbij stijgen de lasten jaarlijks om aan bestaande en nieuwe regels te voldoen.

   

  Inmiddels is een stuurgroep van deskundigen gestart om een plan voor de toekomst van het landgoed te ontwikkelen. Waar willen we naar toe, welke renovaties zijn nodig en hoe financieren we dit? Met welke partijen kan en wil de NEM gaan samenwerken? We realiseren ons dat dit hele traject een tijdpad zal hebben van twee tot vier jaar.

   

  We zijn dankbaar voor de vele giften die ontvangen zijn voor de actie het dak eraf. Inmiddels is er ruim 35.000 Euro gedoneerd. De renovatie van het dak van de Menorah wordt ook meegenomen in het toekomstplaatje. We zijn blij met deze aanmoediging en eerste stap! Ook zijn we dankbaar voor de meelevende gebeden en verschillende contacten die zijn gelegd. Wilt u blijven bidden voor wijsheid om goede keuzes te maken en om voortgang te blijven maken in dit complexe vraagstuk?

 1. Activiteiten