Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Vacature: Communicatieheld(in)

  Dinsdag 11 oktober 2022
  • *

  Vacature

  enthousiaste en ervaren


  Communicatieheld(in)

  24 uur per week

   

  Wij zijn per direct op zoek naar

   

  een scherpe communicatiemanager, creatieve social media-expert en vernieuwende marketingstrateeg

   

  Ben jij iemand die het unieke verhaal en aanbod van Near East Ministry wil doorgeven aan onze trouwe achterban, weet hoe je de jonge generatie aanspreekt en onze communicatievormen kan doorontwikkelen? Dan kom je als geroepen!

   

  Over de NEM

  De Near East Ministry staat voor dienen in het Midden-Oosten en geloofsvernieuwing (Reveil) in Nederland. We zenden diaconale werkers uit voor korte en langere tijd naar Israël en de Arabische landen om te dienen onder de meest kwetsbaren. Zo willen we Jezus’ liefde praktisch laten zien. We worden daarbij geïnspireerd door het visioen van Jesaja 19:23-25 en bouwen aan die verbindingsweg tussen Jood en Arabier. Wij geloven dat Gods plan met Zijn volk en die regio ook impact heeft op christenen in Nederland. Onze activiteiten zoals de Reveilweken zijn een wake-up call voor jong en oud om Jezus te volgen. Wij geloven dat als we leren bij de bron, de God van Israël, we gaan bidden met verwachting en verlangen om te dienen uit liefde, hier en in het Midden-Oosten.

  Bij de NEM word je verantwoordelijk voor alle externe communicatie. Te denken valt aan het onderhouden van de website, schrijven van nieuwsbrieven, uitgeven van ons magazine, communicatie rond events en verder ontwikkelen van onze online aanwezigheid via social media en YouTube.


  Jouw profiel 

  • Je wilt God dienen en met jouw gaven meebouwen aan Zijn Koninkrijk
  • Je staat achter de visie van de NEM en wordt door ons werk geïnspireerd.
  • Je kunt strategisch denken, overzicht houden en bestaand beleid zowel uitvoeren als verder ontwikkelen.
  • Je hebt aantoonbare ervaring en vaardigheden op het gebied van social media (Instagram, TikTok, YouTube) en hebt visie om die in te zetten voor het benaderen van een jongere doelgroep voor onze missie
  • Je kunt de taal van verschillende generaties en kerkelijke achtergronden spreken
  • Je kunt helder en aansprekend schrijven
  • Je bent creatief
  • Bij voorkeur heb je ervaring met maken van online content en vlogs of video’s
  • Je hebt een relevante opleiding afgerond 
  • Je kunt goed overweg met Adobe designprogramma’s

   

  We bieden

  Je komt werken bij een organisatie met een unieke visie en bijzondere missie in het Midden-Oosten, met liefde voor Israël én de Arabische wereld. We vormen een klein, gezellig, enthousiast en toegewijd team met betaalde krachten en vaste vrijwilligers. Daarbij worden we gesteund door een betrokken achterban. Het is een omgeving waar je veel bijzondere, gepassioneerde mensen ontmoet. We willen van elkaar leren en groeien in ons geloof en afhankelijkheid van God. We bieden een veelzijdige baan met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en mee te bouwen aan enorme groei op alle creatieve manieren die we kunnen bedenken. En een bij de functie en ideële organisatie passend salaris dat afhankelijk is van ervaring en opleiding. Het gaat in eerste instantie om een jaarcontract, met de intentie om na een jaar over te gaan tot een dienstverband voor onbepaalde tijd.

   

  Enthousiast?

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Piet Jonkers, 06 - 330 11 779. Stuur je motivatie en CV voor 1 november naar mt@neareastministry.nl.

   

 1. Activiteiten