Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Werkplekken

  Maandag 28 september 2015
  Werkplekken
  Kom en help ons!

  'Kom en help ons! Hebben jullie nog meer van zulke mensen? Stuur ze snel hierheen!' Deze vraag horen we regelmatig van de organisaties waar onze werkers dienen. Vaak mondt een Rkorte termijn uitzending dan ook uit in een uitzending voor langere tijd. De werkplekken zijn divers en in overleg is er veel mogelijk.

  De reden dat men vrijwilligers van de Near East Ministry vraagt terug te komen is vaak het feit dat ze goed voorbereid en gemotiveerd op weg gaan. Deelnemers ontvangen namelijk voor en tijdens hun uitzending begeleiding. Je kan de Near East Ministry dus eigenlijk omschrijven als een soort van veredeld uitzendbureau. Veredeld, want we proberen niet alleen aanbod van werk(er) bij elkaar te brengen, maar vooral ook om het christelijk getuigenis van hoop in Israël en de Arabische wereld te versterken door ons werk. De inspiratie hiervoor vinden wij in de aangekondigde vrede in Jesaja 19:23-25.

  Werkplekken

  Via ons project Langverbanders! zenden we mensen voor 1 of 2 jaar uit en via het project Baanbrekers project is dat 2 tot 12 maanden. Ze worden ingezet op verschillende werkplekken. Onze veldleiders hebben contacten met verschillende organisaties in Israël en de Arabische wereld. Voor vrijwilligers die 1-2 jaar uitgezonden worden kijken we in overleg met de kandidaat naar een passende werkplek. Daarbij letten we op mogelijkheden in het land, werkervaring, kwaliteiten en roeping. Dit in tegenstelling tot Baanbrekers die geplaatst worden op plekken waar ze op dat moment hulp kunnen gebruiken. Daarbij mag men wel een voorkeur aangeven. Bekijk hier een aantal mogelijke werkplekken.

  Voorbereid op weg

  We laten je niet gaan zonder een goede voorbereiding. Als je met de Near East Ministry naar het Midden-Oosten wilt, volg je eerst ons voorbereidende traject. Daarna nemen we in overleg met iedere deelnemer het besluit of en wanneer een deelnemer mee kan gaan met een project.  Neem voor vragen contact op via onderstaand contactformulier. We gaan graag (vrijblijvend) met je in gesprek.

  W2dyYXZpdHlmb3JtIGlkPSIxMiIgbmFtZT0iQ29udGFjdGZvcm11bGllciIgYWpheD0idHJ1ZSJd
 1. Activiteiten