Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. 'Zegen door Israël' boek van Oscar Lohuis

  Dinsdag 18 february 2020
  'Zegen door Israël' boek van Oscar Lohuis
  Soms verschijnen er van die boekjes waarvan je denkt: 'Hé, leuk zeg, waarom is zoiets niet veel eerder verschenen?' Het boek 'Zegen door Israël', de laatste pennenvrucht van Oscar Lohuis, is zo'n boek. In korte, duidelijke hoofdstukjes legt de schrijver in eenvoudige taal allerlei zaken rondom Gods weg met het volk Israël uit, alsook wat dat betekent voor christenen in de 21e eeuw.

  Het eenvoudige taalgebruik en de opzet maken het boekje heel geschikt voor mensen die nog niet zoveel over Israël weten en die zich graag in het onderwerp willen verdiepen. Maar ook de meer ingewijden zullen hun voordeel kunnen doen met de heldere en systematische manier waarmee de zaken op een rijtje worden gezet. Op de website van de schrijver, die velen wel zullen kennen als een centrale spreker van de NEM-Reveilweken, wordt het boek als volgt aangeprezen:

  Vanaf het midden van de negentiende eeuw keerden Joden terug naar het beloofde land en in de twintigste eeuw kwam Israël weer op de kaart van de wereld te staan. Hoe zien we dat in het licht van wat de Bijbel over Israël zegt? Speelt Israël nog een rol in Gods verlossingsplan voor deze wereld? Wat hebben de terugkeer van de Joden naar het land en het ontstaan van de staat Israël te maken met het Evangelie? Wat is een Bijbelse visie op Israël en hoe kunnen wij op een goede manier betrokken raken bij Israël, zonder in extremen te vervallen of af te dwalen van het Evangelie?


  Van harte aanbevolen! Je kunt het boek bestellen voor €12,95 + €2,50 verzendkosten op goednieuwsbediening.nl evenals in alle boekwinkels.

  Paperback - 176 pagina's - ISBN: 9789082000320

   
 1. Activiteiten