Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
 1. Zegen op de Mini-Reveilweek

  Donderdag 02 juni 2022
  • *
  • *

  “Het was weer thuiskomen bij de Reveilweek. Een prachtige inspirerende en door de Heilige Geest geleide week. Wat een geweldige groep heb ik meegemaakt we hebben samen gelachen en gehuild een weekje van een stukje paradijs zoals in Openbaring staat. Wat een godsvruchtige mensen.” Deze email mochten we ontvangen op de dag na de Mini-Reveilweek. Wat een bemoediging, wat een mooie ervaring! En wat zijn we dankbaar dat God zijn zegen blijft geven op de Reveilweken! Het hele terrein leefde op en de sfeer hing er lekker bij. De prachtige inspirerende voordrachten en het onderlinge contact onder de deelnemers maakten het zo bijzonder.

  Met zo'n 170 deelnemers plus organisatie en vrijwilligers was het een gezellige bedoeling op het NEM-terrein! Het programma was speciaal ingericht op kinderen van 1 tot 81 jaar, zoals Menno het zo mooi beschreef. Zo dankbaar als we vorig jaar waren dat we met een aantal beperkingen toch nog bij elkaar konden komen, zo blij zijn we dat we weer echt samen dingen konden ondernemen. Worship in een volle Menorah-zaal, samen spelen, sporten, dansen, Sabbatsmaal vieren en vooral voor elkaar bidden, van elkaar leren en elkaar bemoedigen. Maar ook het bos werd volop gebruikt om te bidden, te bezinnen, even tot rust te komen of de tieners even te beschermen tegen de rest van de wereld. Het maakte niet uit wie je bent, hoe oud je bent of wat je voorkeuren zijn, er was voor iedereen een plek.

   

  Deelnemers die een lezing niet konden bijwonen hebben al gevraagd om geluidsopnames, omdat ze niets willen missen. Was je er als deelnemer bij? Dan ontvang je van ons volgende week een email waar de geluidsopnames in staan. Maar, deel ze nog niet met anderen, want we willen natuurlijk geen spoilers voor de Reveilweken deze zomer!

   

   

   

  Had je hier eigenlijk ook bij willen zijn?

  Dat snappen we natuurlijk goed! Er komen dit jaar nog drie Reveilweken aan, dus grijp je kans!

   

  22 - 28 juli

  Reveilweek voor Jovo's

  Deze week is bedoeld voor jong volwassenen van 16 tot 40 jaar. We staan in deze week ietsje minder vroeg op, hebben we mooie worship, zijn de lezingen meer toegepast op hoe je nu in deze wereld opgroeit en als volwassene zelf keuzes moet gaan maken. En natuurlijk is er weer een sportief middagprogramma en sluiten we af met een vuurkorf. Voor deze week zijn nog plaatsen beschikbaar.

   

  29 juli - 4 augustus

  Reveilweek voor iedereen (vol)

  Deze week is populair en inmiddels al volgeboekt. Tijdens deze week zal er een leuk kinderprogramma zijn van Er op Uit Kinderwerk, is er een klein programmaatje voor tieners en is er volwassenopvang in de Menorah voor hun eigen super interessante kost. 's Middags is er weer een leuk keuzeprogramma waar iedereen aan deel kan nemen.

   

  5 - 8 augustus

  Reveilweek voor verdieping

  Deze week is voor volwassenen en juist wat rustiger. Naast de interessante voordrachten 's ochtends en 's avonds zal er de gelegenheid zijn om 's middags met de sprekers in gesprek te gaan en wat dieper op dingen in te gaan of de vragen te stellen die je bezig houden. 's Middags zal er soms nog een optioneel programma zijn, maar is er juist ook ruimte voor rust en ontspanning. Voor deze week zijn nog plaatsen beschikbaar.

   

   

 1. Activiteiten