Deze website maakt gebruik van functionele cookies. Klik hier voor meer informatie.
Akkoord
  1. AVG - Privacyverklaring

    Near East Ministry (NEM), gevestigd aan Voorthuizerweg 5, 3862 PZ Nijkerk is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

    Contactgegevens: www.nemnieuws.nl Voorthuizerweg 5, 3862 PZ Nijkerk 0342 – 47 13 18

    Johan Ruitenburg is de Functionaris Gegevensbescherming van Near East Ministry. Hij is te bereiken via bedrijfsbureau@neareastministry.nl.


    Persoonsgegevens die wij verwerken

    Near East Ministry verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

    – Voor- en achternaam
    – Geslacht
    – Geboortedatum
    – Geboorteplaats
    – Adresgegevens
    – Telefoonnummer
    – E-mailadres
    – IP-adres (Voor website bezoekers gegevens)
    – Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
    – Gegevens over jouw activiteiten op onze website
    – Bankrekeningnummer

    Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

    Near East Ministry verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

    – gegevens van personen jonger dan 16 jaar Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@neareastministry.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

    Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

    Near East Ministry verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    – Het afhandelen van jouw betaling
    – Verzenden van onze (digitale) nieuwsbrief en/of onze producten (uit de webshop).
    – Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
    – Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
    – Om goederen en diensten bij je af te leveren
    – Near East Ministry verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

    Geautomatiseerde besluitvorming

    Near East Ministry neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Near East Ministry) tussen zit. Near East Ministry gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

    – Kovocs e-mailsysteem
    – WordPress, website-techniek
    – Microsoft Office, tekst- en dataverwerkings kantoorsoftware
    – Perfect View – Database software
    – King – Boekhoudkundig pakket

    Near East Ministry gebruikt deze software en hardware om te communiceren met collega’s, reizigers, belangstellenden en klanten over de NEM-activiteiten die georganiseerd worden. Het doel van deze middelen is om onze bedrijfsprocessen zo duidelijk, nauwkeurig en efficient uit te voeren.


    Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

    Near East Ministry bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens: Deelnemers Reveilweek; Wordt tien jaar bewaard om te kijken of deelnemers eerder hebben deelgenomen aan een Reveilweek. Ontvangers NEM magazine; Wordt tien jaar bewaard om de kwartaal NEM magazines toe te sturen. Ontvangers Digitale nieuwsbrief; Wordt 1 jaar bewaard zodat statistieken gelezen kunnen worden.

    Delen van persoonsgegevens met derden

    Near East Ministry verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Near East Ministry blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

    Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

    Near East Ministry gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.


    Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

    Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Near East Ministry en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@neareastministry.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. Near East Ministry wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link.


    Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

    Near East Ministry neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@neareastministry.nl.